Obnovljeni: Criminal Mids, The Mindy Project i The Path – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni: Criminal Mids, The Mindy Project i The Path

Obnovljeni: Criminal Mids, The Mindy Project i The Path

Već za sedam dana kreće godišnji pljusak vijesti o obnovama, otkazivanjima i narudžbama novih serija, a proteklog tjedna kapnulo je još par ranih obnova.

Veteranski Criminal Minds obnovljen je za 12. sezonu, nakon što je CBS već davno obnovio gotovo čitav svoj raspored. Dugovječnost serije diže cijenu produkcije, tako je da usprkos i dalje solidnoj gledanosti, prvi Criminal Minds nešto duže čekao da se ispeglaju uvjeti obnove. Naručena je puna sezona od 22 epizode. Na ledu je još uvijek drugi spin-off ovog serijala, Criminal Minds: Beyond Borders, kao i ovogodišnje drame Limitless i Supergirl.

O dok će veće mreže tek doći na red za svoje upfront prezentacije, Hulu je svoju odradio. U sklopu toga objavljene su dvije obnove — nova drama The Path i otkupljena komedija The Mindy Project dobile su nove sezone. The Path je serija o religijskom kultu koja u glavnim ulogama ima Aarona Paula, Michelle Monaghan i Hugha Dancyja, čije finale slijedi krajem mjeseca. Mindy pak dobiva drugu sezonu na Huluu, odnosno ukupno petu — streaming servis preuzeo je seriju Mindy Kaling od Foxa, koji ju je lani otkazao.

Komentari (1)
  • Čuo sam da je ovaj The Path žestoko podcjenjen. Čudno, još kada pogledamo sjajnu postavu koja predvodi seriju. Neznam zašto druge ne privlači serija, ali mene radnja ne privlači nešto…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861