TNT naručio serije Michaela Bayja i Seana Beana – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT naručio serije Michaela Bayja i Seana Beana

TNT naručio serije Michaela Bayja i Seana Beana

U razmaku od samo dva dana, TNT je naručio dvije nove dramske serije — The Last Ship koju producira Michael Bay te Legends, sa Seaonom Beanom u glavnoj ulozi. Obje serije dobivaju narudžbu od 10 epizoda, a planirane su za iduću godinu.

The Last Ship je serija radnjom smještena nakon globalne katastrofe, među čijim je rijetkim preživjelima posada američkog borbenog broda U.S.S. Nathan James. Eric Dane je u glavnoj ulozi kao kapetan broda, a prate ga Rhona Mitra i Adam Baldwin. Jonathan Mostow režira pilot, a možda ga se sjećate kao redatelja filma Podmornica U-571. To je druga nova serija koju producira Bay, nakon Starzovog Black Sails.

Legends na televiziju vraća Seana Beana, u seriji gdje bi barem teoretski trebao konačno preživjeti tu prokletu prvu sezonu. Bazirana na knjizi Roberta Littela, serija prati Beana kao FBI-jevog agenta čija je vještina promjena identiteta za svaki novi zadatak, no što ako… DUN DUN DUN — on nije osoba za koju vjeruje da jest. Howard Gordon, najpoznatiji po radu na 24, Homelandu i Awakeu, jedan je od izvršnih producenata, no ne i centralna kreativna snaga serije.

I ne, još uvijek ništa novo oko Southlanda.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861