Girls završavaju iduće godine, Broad City obnovljen i još 6 vijesti o statusima serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Girls završavaju iduće godine, Broad City obnovljen i još 6 vijesti o statusima serija

Girls završavaju iduće godine, Broad City obnovljen i još 6 vijesti o statusima serija

Tijekom zimske TCA turneje, HBO je pred novinarima i kritičarima objavio da će obnoviti i usput otkazati dramediju Lene Dunham, Girls. Peta sezona kreće 21. veljače, a iduće godine ćemo se oprostiti od Hanne Horvath i ostalih djevojaka šestom sezonom.

Yaaassss bitch, yassss: Comedy Central je obnovio komediju Broad City za četvrtu i petu sezonu, a treću još uvijek čekamo da krene. Premijera je zakazana za 17. veljače. Mreža je obnovila još jednu odličnu komediju — Inside Amy Schumer dobiva petu sezonu, i to tri mjeseca prije početka četvrtka. Kaže Schumerica: “I’ve gotten picked up many times, but this time feels the best.”

U ostalim vijestima: TNT je odlučio završiti Rizzoli & Isles, nekad jednu od najgledanijih serija kabelske. Sedma sezona već je ranije bila skraćena na 13 epizoda, a sada je potvrđeno da će biti i posljednja. S druge strane, obnove su dobili The Royals za treću sezonu na E!-u, Being Mary Jane za četvrtu na BET-u, Younger treću na TV Landu i Billy on the Street na truTV-u za petu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861