TNT obnovio Rizzoli & Isles, a USA komediju Playing House – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT obnovio Rizzoli & Isles, a USA komediju Playing House

TNT obnovio Rizzoli & Isles, a USA komediju Playing House

Druga najgledanija TNT-jeva serija u povijesti (The Closer je dosad najuspješnija), Rizzoli & Isles, dobit će i šestu sezonu nakon produljenih pregovora za obnovu. Serija je ekvivalent CBS-ovog procedurala, obzirom da se radi o jednoj od najgledanijih serija kabelske televizije u ukupnom zbiru, iako je nitko živ od vaših poznanika ne gleda (očekujemo glasne proteste i apele za demantijem u komentarima, jasno).

Vijest dolazi netom nakon što je mreža obnovila svoju debitantski Legends, a nedavno otkazala čak tri dramske serije — Franklin and Bash, Dallas i Perception, plus komediju Sullivan and Son. Rizzoli & Isles imaju još tri epizode prije kraja aktualne pete sezone, najavljene za veljaču, dok će iduća godina vjerojatno opet na ljeto.

Također, programski relativno slični USA Network obnovio je komediju Playing House, i to radi relativno interesantnog eksperimenta. Serija će u drugoj sezoni biti premijerno dostupna na njihovom On Demand servisu, prije nego li bude emitirana na programu, što je pokušaj eksperimenta i testa reakcije gledatelja na nove opcije i načine distribucije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861