TNT: Falling Skies, Dallas u lipnju – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT: Falling Skies, Dallas u lipnju

TNT: Falling Skies, Dallas u lipnju

TNT se sprema za jedno od najvećih ljeta u povijesti mreže, s čak devet originalnih serija na rasporedu koje će se emitirati od lipnja do rujna. Kabelska je mreža tako objavila datume premijera pet povratničkih serija, dvije nove, jednog spinoffa i jednog reality showa.

Ljetnu sezonu otvorit će Rizzoli & Isles te Franklin & Bash, koji će se emitirati utorkom, počevši od 5. lipnja. Rizzoli & Isles po prvi će se put emitirati izvan svog udobnog slota ponedjeljkom nakon The Closera.

Za srijedu, 13. lipnja, predviđena je premijera dugoočekivanog remakea Dallasa, dok će 17. lipnja s emitiranjem početi druga sezona znanstveno-fantastične serije Falling Skies. TNT će također od 24. lipnja emitirati i originalni reality show The Great Escape, opisan kao napeto natjecanje u kojem su natjecatelji suočeni s vlastitim akcijskim/pustolovnim filmom.

U ponedjeljak, 9. srpnja, kreće posljednja sezona najvećeg TNT-evog hita, The Closer, koja će se sastojati od šest epizoda, a poslužit će kao lead-in za novu seriju s Ericom McCormackom (Will & Grace) u glavnoj ulozi, Perception. Riječ je, naime, o još jednoj vrlo originalnoj proceduralnoj seriji s ekscentričnim glavnim likom. Nakon što The Closer završi svoje emitiranje, Kyra Sedgwick predaje palicu Mary McDonnell (Battlestar Galactica), koja če nastaviti priču o Sharon Raydor u Major Crimes.

U petu sezonu ovog ljeta ulazi Leverage, koja s emitiranjem počinje 15. srpnja.

Sve TNT-eve serije (osim The Closera) imat će standardne ljetne sezone od deset epizoda, međutim, za Rizzoli & Isles i Leverage naglašeno je kako je riječ o deset ljetnih epizoda, što znači da će te dvije serije, po običaju, emitirati još nekoliko epizoda tijekom regularne televizijske sezone.

4 komentara
 • The Closer iliti Završni udarac je meni jedna od najboljih serija takve vrste, žao mi je kaj završava, ali Mary McDonnell mi je izvrsna glumica tako da će spin-off morati biti kvalitetan, ako ništa drugo onda zbog glavne glumice…

   • The Closer je definitivno jedan od najboljih u svom žanru. Mada me uvijek iziritiraju sa “humorističnim” epizodama, pogotovo kad je riječ o The Flynn & Provenza Showu.

    I da, Mary McDonnell mi je odlična u seriji, mislim da ni u jedan spinoff nisam toliko vjerovao koliko vjerujem u uspjeh i kvalitetu Major Crimesa. Stvarno mislim da će se održati na razini Closera.

    A ostatak mreže (kad se izuzme Southland, naravno) – ŠROT.

 • Pogledao sam prvu seonu The Falling Skys i sad mi se povraća svaki put kad čujem naziv iste. Fuj!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861