Darabontov Mob City otkazan nakon prve sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Darabontov Mob City otkazan nakon prve sezone

Darabontov Mob City otkazan nakon prve sezone

Kada je TNT najavio da će u suradnji s Frankom Darabontom adaptirati poznatu i mnogo puta ispričanu legendarnu priču o mafijaškim obračunima Los Angelesa četrdesetih, poveselili se mnogi televizijski gledatelji. No, na kraju je Mob City završio kao najbolja serija koju su svi iščekivali, a nitko nije ni pogledao.

Serija je nakon emitiranja krajem prošle godine potaknula mnoge televizijske rasprave i pitanja na društvenim mrežama, tipa “Je li netko gledao ovo?” i “Trebam li gledati?”.

Jedva osrednje kritike i mizerna gledanost ostavit će seriju nesuđenog naziva L.A. Noir na samo šest epizoda. TNT je praktički škartao seriju prije početka, smjestivši je u zabačen zimski termin, duplirajući epizode kroz tri tjedna emitiranja.

5 komentara
  • Pogledao još tamo u 12. mjesecu, i baš je svo nekako… isprazno. Mislim, u redu je za ubiti vrijeme, čak i zabavno na nekim dijelovima, ali nije to to. Dođe i prođe, nit smrdi nit miriše, baš je “rendom” i neupečatljivo.

    Vizualno itekako ima određenu dozu kvalitete, ali dijalozi su poetski stilizirani, što se može protumačiti i kao fejk i nerealni.

  • Bilo je za očekivati da će je otkazati. IMHO, najveće razočaranje u 2013. Na kraju mi je čak i drago što su seriju preimenovali iz L.A. Noir u Mob City.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861