Bizarnom promjenom spola Up All Night uskoro postaje klasični multi-cam sitcom – serijala.com

Bizarnom promjenom spola Up All Night uskoro postaje klasični multi-cam sitcom

Slabo gledana NBC-jeva komedija prolazi kroz čudnu promjenu koncepta, uskoro se snima pred publikom.

 1. Abed says:

  Nije mi jasan NBC.. Tu se muce sa UAN (koji je onako solidna serija, ali nista posebno i nije strasno ako je otkazu, vise mi krivo za Willa, Christinu i Mayu, kojima treba dobar materijal) i katastrofalnih Vitni (to dobilo 2. sezonu!), Are you there Chelsea, a imaju sjajan Community, koji iako ima malu publiku, ipak je verna i Community ima sjajnu reputaciju.. Kad vidim sta se sve desava sa network programima, mene podseti na Louiueve muke sa talk-showom i kakva je to samo masinerija.. :) Definitivno je buducnost serija u drugom formatu -Netflix, Youtube (kako je Childrens Hospital poceo) jer na nacionalnim mrezama od sitkoma valjaju samo Parks i Community.

  • Marin Kuharić says:

   Ma ugađaju Lorneu Michaelsu, koji je producent serije. A ližu mu dupe jer je on gospon primarijus nedodirljivi koji stoji iza Saturday Night Livea. ;)

  • RedMarquis says:

   …i Happy Endings.

  • Pa… Ja bi prosle godine bio spreman reci da su kabelska i broadcast mreze blizu sto se komedija tice.

   30 Rock je lani ponovo bio negdje blizu najboljih dana.
   Happy Endings je mozda nekonzistentan, ali kad je odlican onda je sjajan.
   Cougar Town je prešao na kabelsku pa se vaga mijenja, ali i to je komedija koja je bila problematicna u startu, a kasnije postala zbilja simpaticna i dobra.
   Slicno i Bob’s Burgers, ako racunamo animirane. Raising Hope je isto zgodna komedija, mozda ne među najboljima, ali svejedno često zabavna. Plus, Suburgatory, New Girl i taj Modern Family koji postaje sve vise generican, ali tu i tamo jos uvijek imaju vrlo dobru epizodu.

   A to za Community… Ta njihova mala ali vjerna publika je zbilja mala. I ne mozemo kriviti NBC sto nisu zadovoljni gledanoscu. Moraju isprobati… nešto. Nekakve alternative.

   Televiziji trebaju promjene i prilagodbe novim formatima – sve mreze (osim NBC-a, sto je smijesno) su u drasticnom padu ove jeseni. Ali jos uvijek ne nalaze pravi nacin monetiziranja van tradicionalnog emitiranja.

 2. oKRamxII says:

  Interesantan, bizaran potez. Pogledao inače prvu i nije me se nešto dojmila pa nisam ni nastavio dalje, ali čisto iz znatiželje pogledat ću zadnju single-cam i prvu multi-cam epizodu, usporedbe radi :-)

 3. Franko Blažina says:

  A da radije promijene scenariste?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *