NBC: Puna sezona za Grimm, pilot za Fullerove Munsterse – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Puna sezona za Grimm, pilot za Fullerove Munsterse

NBC: Puna sezona za Grimm, pilot za Fullerove Munsterse

NBC je nakon četiri emitirane epizode naručio punu sezonu od 22 epizoda za novi fantasy-horor-procedural Grimm, koji sasvim solidno gura u svom terminu petkom. Iako daleko od bilo koje definicije riječi “hit”, svejedno se radi o najgledanijoj novoj NBC-jevoj drami, pa vijest nije nimalo iznenađujuća.

Ovog ni idućeg tjedna nema nove epizode na rasporedu, ali kad se vrati s kratke pauze, jedna epizoda emitirat će se u probnom terminu četvrtkom u 22 sata (8. prosinac), zajedno sa standardnom epizodom dan nakon, u petak. NBC vjerojatno želi isprobati kako se serija nosi s “velikim dečkima”, za eventualno krpanje ionako šupljeg rasporeda.

Osim toga, NBC je naručio još dvije epizode za Up All Night, komediju Willa Arnetta i Christine Applegate. Serija je već ranije dobila punu sezonu od 22 epizode, pa ovo ukupan zbroj diže na 24 epizode za prvu sezonu. Počevši od siječnja, preuzet će vrlo povoljan termin u NBC-jevom rasporedu, onaj iza The Officea četvrtkom. Whitney, koja je dosad okupirala taj termin, premještena je u aktualni UPN-ov termin srijedom.

Treće, NBC je prošlog tjedna dao zeleno svjetlo za snimanje pilota remaka Munstersa, sitcoma iz 60-ih kojeg prerađuje Bryan Fuller (Wonderfalls, Dead Like Me, Pushing Daisies). Ovaj projekt još je lani bio u konkurenciji na NBC-u, a nova administracija mreže odlučila je zatražiti promjene te dati mu drugu šansu.

Herman Munster
Herman Munster

I posljednje, NBC pokušava zgrabiti dio publiciteta filmske ekranizacije Muppeta, koji kreće s prikazivanjem, naručivši scenarij za The New Nabors, potencijalnu novu lutkarsku seriju. Kao i Muppeti, The New Nabors je u vlasništvu kompanije pokojnog Jima Hensona, legendarnog autora Ulice Sezam i, naravno, The Muppet Showa.

Komentari (1)
  • Volio bih da se Grimm malo odmakne od procedurala – bojim se da će mu to skratiti “radni vijek”. Iako mi se jako sviđa iz mnogih aspekata (možda zapravo više tehničkih nego sadržajnih), stavljam ga iza Once Upon a Time, baš zbog toga što ova druga nije proceduralna.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861