NBC obnovio Parks and Recreation, otkazao pet serija za koje vas nije briga – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC obnovio Parks and Recreation, otkazao pet serija za koje vas nije briga

NBC obnovio Parks and Recreation, otkazao pet serija za koje vas nije briga

Parks and Recreation dobiva šestu sezonu! Očekivana vijest, obzirom da je to igrom slučaja postala najgledanija NBC-jeva humoristična serija, sada kada The Office konačno završava. No, sada je i službeno, što je super i krasno.

S druge strane, NBC je počistio humoristični raspored otkazavši čak četiri serije, među kojima nije ona do koje vam je zapravo stalo. Debitantski 1600 Penn i Guys With Kids lete s rasporeda zajedno sa Whitney i Up All Night, koji su izdržali dvije sezone. Službeno je otkazan i Deception, ali ok, votever.

To da nema vijesti o Communityju su dobre vijesti — ovisi kako na to gledate nakon četvrte sezone bez autora i showrunnera Dana Harmona. Uz Community, upitne ostaju sudbine još dviju humorističnih serija — Go On i The New Normal — a na dramskoj strani NBC još važe hoće li nastaviti Hannibal.

NBC svoj raspored za iduću sezonu predstavlja u ponedjeljak, 13. svibnja, kada će najkasnije biti poznate sudbine serija koje zasad nisu obnovljene, kao i popis naručenih novih serija.

7 komentara
  • NBC zaista ne zna sta ce.. Up All Night i Whitney su imali jednu i po sezonu previse, cak. New Normal me nije odusevio po prvih par epizoda (Modern Family wannabe). Sto se tice Communitya, ne mogu verovati koliko mi je svejedno za obnovu, dok sam se nakon trece sezone molio da dobije jos sezona. Ne znam da li ima veze sa tim sto Harmon vise nije showrunner, ali cetvrta sezona je bila losa – geg za gegom, vidite sad su lutke, sad Jeff sve izmislja, sad su na Dr. Who-like conu.. Ranije sezone su imale gegove (Abeds christmas, video igra sa Gusom iz Breaking Bad), ali i “obicne” prizemne epizode. Fali onaj emocionalni detalj, koji cini epizodu sa Troyovim 21. rodjendanom u baru tako dobrom (mislim da se zove Mixology certification ili nesto, u kojoj shvatimo koliko su nam vazni postali likovi) ili element iznenadjenja poput onog u Modern Warfare i epizodi sa paralelnim dimenzijama. I Parks se nakon vencanja Leslie i Bena malo izgubio, ali je i dalje dobar. Vec je receno, ali umesto da se koncentrisu na kvalitet, gleda se kvantitet (Office, anyone?). Ipak, bolje i ove stare serije, nego nove koje ce brzo propasti, verovatno. Jedino je New Girl sve bolja i druga sezona razbija. PS i Steta za Happy Endings, nadam se da ce ga USA pokupiti.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861