Parks and Recreation se vraća jednom specijalnom korona-epizodom – serijala.com
Trenutno čitaš
Parks and Recreation se vraća jednom specijalnom korona-epizodom

Parks and Recreation se vraća jednom specijalnom korona-epizodom

Leslie Knope i ekipa se vraćaju! Pet godina nakon što smo se oprostili od društva iz Pawneeja, svi glavni akteri se vraćaju. Specijalna humanitarna epizoda Parks and Recreationa emitirat će se na NBC-u 30. travnja sa ciljem prikupljanja sredstava za stanovnike SAD-a pogođene COVID-19 virusom.

U epizodi će Leslie Knope pokušati stupiti u kontakt sa svojim starim prijateljima i kolegama, sada zatvorenima u samoizolaciji. Osim, naravno, Amy Poehler, u epizodi će gostovati Nick Offerman, Chris Pratt, Rashida Jones, Rob Lowe, Aziz Ansari, Adam Scott, Aubrey Plaza, Jim O’Heir i Retta.

Ideja je krenula od autora Mikea Schura, koji se javio svim glumcima i vrlo brzo dobio entuzijastične odgovore od cijele ekipe.

Bar neke lijepe vijesti u jeku ove krize, kada su sve televizijske i filmske produkcije potpuno zaustavljene. Parks and Rec nam je bila jedna od najdražih komedija prošlog desetljeća, ali i televizije uopće. Prepuna dragih, simpatičnih likova, predvođena uvijek veselom Leslie Knope i uvijek namrgođenim Ronom Swansonom.

Nadamo se samo da će se jadni Andy uspjeti spojiti na videopoziv:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861