Vodeći NBC predstavio raspored bez Parksa i Hannibala – serijala.com

Vodeći NBC predstavio raspored bez Parksa i Hannibala

Nakon dugo, dugo vremena NBC četvrtkom neće imati dva sata komedija, Parksi i Hannibal nisu na rasporedu.

 1. gormar says:

  Pa Hannibal će i tako na zimu….veljača 2015g valjda.

 2. jeff says:

  Serije sa velikih cetiri-pet mreza svaki put sve gore. Sve izgleda kao kopije vec popularnih serija, kao sto su Scandal, The Americans, itd. (mislim da imamo milion politickih trilera ove godine, ali sve zvuci nekako slabo), ili su spin-offovi NCIS i CSI, a komedije kao da su izasle iz 90ih (kako je rekao Jack Liz “make it 1997 trough science or magic).

  Ali dok mreze shvate sta je popularno, te vec popularne serije udju u trecu-cetvrtu sezonu i pojavi se nesto novo (cije cemo kopije gledati za par godina na mrezama – secate se Mad Men kopija Pan Am, Playboy Club, Magic City?). Kad se zavrse Parks, mislim da je to kraj dobrih komedija (kao Office, 30 Rock, Community.

  CW bar eksperimentise sa sci fi serijama sto je dobro, ali i dalje svi izgledaju i pricaju kao da su iz Gossip Girl CW ere (zato sam odustao od Arrowa, na svaku kul scenu dodju njih tri o ljubavnim trouglovima ili porodicnoj drami). Planiram da bacim oko samo na Constantine, Gotham i Agent Carter, ali se plasim da ne budu procedurali, uz tek poneki hint serijaliziranosti, jer mreze smatraju da je publika glupa.

  Srecom pa kablovski kanali sve vise eksperimentisu i donose nove stvari u toku cele godine kroz kratke sezone, a ne razvlace od septembra do maja uz duuuge hiatuse.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *