NBC obnovio pet serija, uključujući Parenthood, Revolution i Grimm – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC obnovio pet serija, uključujući Parenthood, Revolution i Grimm

NBC obnovio pet serija, uključujući Parenthood, Revolution i Grimm

Parenthood

I dok je većina mreža riješila dobar dio dilema oko obnova i otkazivanja pred novu sezonu, NBC je tek sada počeo sa službenim rošadama. Prve obnove dobile su “povratničke” serije Parenthood, Grimm i Law & Order: Special Victims Unit, te ovosezonski novaci Revolution i Chicago Fire. Sve serije dobile su standardnu narudžbu od 22 epizode, uključujući Parethood kojem je NBC zadnje dvije sezone davao krnje i skraćene narudžbe. Jej za to.

Revolution je jesenas bio jedna rijetkih NBC-jevih uspješnih novih serija, no proljetna gledanost ne sugerira optimizam da može preživjeti bez pomoći njihovog glavnog hita, natjecateljsko-pjevačkog showa The Voice. S druge strane, u kritičko-fandomovskim krugovima neprimjetni Chicago Fire sigurno gura prema drugoj sezoni, a u razmatranju je i njegov spin-off. Ne pitajte nas zašto i tko ga je tražio.

NBC ipak još ima mnogo posla sa jesenskim rasporedom. Humoristični raspored je posebno problematičan, a njegov najstabilniji dio je Parks and Recreation, kojeg ćemo vrlo vjerojatno gledati i iduće godine. No, uz kraj veterana 30 Rocka i The Officea, ostaje im još puno, puno slabo gledanog programa — među njima i Community.

Zasad su otkazali ovogodišnje novake Do No Harm i Animal Practice, dok čitav niz drugih novaka očekuje ista sudbina; među njima su 1600 Penn, Guys With Kids i Deception, a novi povratak komedije Up All Night također je znanstvena fantastika.

6 komentara
 • koji dobar dan!parenthood i grimm obnovljeni.očekivano, ali s NBC-em se nikad ne zna. još da obnove parkse i community i nema sretnije osobe od mene.ah, kako nekim ljudima malo treba da budu sretni:))))

 • Like za Parenthood…ali moram reći,nedavno sam gledao na kabelskoj jednu epizodu 1600 Penn…BOŽE MOJ….ONO JE STRAŠNOOOO….PRESTRAŠNOOOO….godinama nisam naletio na veću idiotariju.,…

 • Grimm pratim, većinom mi je dobar, nadam se da se neće razvodniti radnja. Ali Revolution što dalje to gore, po mom mišljenju ne zaslužuje obnovu.

  • treba im se dati priliku. Nije toliko ni loša serija koliko je neuvjerljiva gluma.

   Kada se sjetim kakvo je dosadno survival smeće bio Lost prvu sezonu, no bio je gledan, obnovili ga i nakon toga postao fenomenalan.

 • Sretna i zbog Parenthooda i Chicago Fire (koja je isto jedna fina serija <3). Prva sezona Grimma me izmučila, no nastavih gledati i on mi je jedno od najvećih iznenađenja godine(a). Nisu nas zajebavali kao u Merlinu (evo, loše mi je čim se sjetim :o) gdje Arthur do smrti nije skužio tko je ovaj, nego je Grimmov partner u 2. sezoni odmah skužio, a zatim su se njih dvojica međusobno skužila s kapetanom i Monroom. I sad se svi fino kuže i mogu se boriti zajedno protiv bilo koga i tako…
  Ali i Revolution je postao bolji poslije ove stanke. Ne, nešto hajp, ali čak mogu pogledati cijelu epizodu, a da ne popljujem monitor :I .

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861