TNT obnovio seriju koja nije Southland – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT obnovio seriju koja nije Southland

TNT obnovio seriju koja nije Southland

Nedugo nakon kraja druge sezone, TNT je naručio treću sezonu oživljene sapunice Dallas, ugovorivši 15 epizoda za sezonu koja bi se trebala emitirati negdje tokom iduće godine. Seriju je lani pogodila smrt Larryja Hagmana, a njegov lik iz serije, J.R. Ewing, ispraćen je u prošloj sezoni.

Kanal koji se ponosi krilaticom “We Know Drama”, doduše, još uvijek nije obnovio jedinu seriju koja u potpunosti opravdava slogan. Peta sezona vječno potcijenjenog Southlanda završila je pred dva tjedna, no s TNT-a još uvijek ne stižu vijesti o novoj sezoni. Obzirom na tradicionalno ne-baš-sjajnu gledanost, moguće je da čekaju eventualnu Emmy nominaciju ili dvije. U međuvremenu, Dallas ima cirka duplo, a Rizzioli & Isles tri puta više gledatelja tjedno.

Dallas je lani oživljen više od dvadeset godina nakon što je originalna popularna primetime sapunica dominirala CBS-ovim rasporedom kroz 14 godina. Dobar dio stare postave vratio se u novoj seriji, a pridružen… Znate što? Zapravo mi se ne da ni dovršiti ovu vij

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861