Tjedna najava i rasprava #5 — Fincher i Spacey dolaze na televiziju. 30 Rock :( – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedna najava i rasprava #5 — Fincher i Spacey dolaze na televiziju. 30 Rock :(

Tjedna najava i rasprava #5 — Fincher i Spacey dolaze na televiziju. 30 Rock :(

Tjedan u kojem nova FX-ova serija te novi projekt Rickyja Gervaisa nisu glavni događaji je vrlo zanimljiv tjedan. To su ipak House of Cards, serija Davida Finchera i Kevina Spaceyja koja će nastojati uzdrmati tradicionalni televizijski koncept, te finale sedme i posljednje sezone 30 Rocka, sitcoma koji je obilježio televizijsku komediju proteklih deset godina. Kraj njih, tu su premijere nove FX-ove serije The Americans, te nove serije Rickyja Gervaisa, Derek.

Premijere

 • Ponedjeljak: Dallas (druga sezona) — Larry Hagman i njegove obrve vratile su se u remakeu sapunice iz osamdesetih, a glumac je nedavno preminuo. Pogreb J.R. Ewinga bit će ukomponiran u drugu sezonu.
 • Srijeda: The Americans (premijera) — Špijunska drama smještena u osamdesete, a prati dvoje KGB-ovih špijuna koji žive u predgrađu Washingtona pod krinkom bračnog para. FX-ovo je, mora valjati.
 • Četvrtak:
  • Do No Harm (premijera) — Neka serija koja će biti otkazana prije nego itko skuži da je uopće krenula. Move along, nothing to see here.
  • Derek (premijera) — Komična drama koju je kreirao te samostalno piše i režira Ricky Gervais prva je koju ne stvara u suradnji sa dugogodišnjim kreativnim partnerom, Stephenom Merchantom. Tehnički, premijera je bila još prošlog travnja, kada je emitiran pilot, no prva sezona naručena je kasnije i sada se nastavlja emitiranje.
 • Petak:
  • House of Cards (prva sezona) — Čitava prva sezona bit će dostupna na streaming servisu na dan premijere. Kevin Spacey i David Fincher potpisuju ovu političku dramu u kojoj Spacey glumi beskrupuloznog političara u lovu na predsjedničko mjesto.
  • Being Human (peta sezona) — Britanski original kreće u petu sezonu.

Finala

 • Četvrtak: 30 Rock (finale serije) — :(

http://www.youtube.com/watch?v=NrabBaKAUyU

http://www.youtube.com/watch?v=ULwUzF1q5w4

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861