30 Rock se vraća na NBC u srpnju s novom epizodom – serijala.com
Trenutno čitaš
30 Rock se vraća na NBC u srpnju s novom epizodom

30 Rock se vraća na NBC u srpnju s novom epizodom

Baš kao što je to bio slučaj ranije ove godine s Parks & Recreation — i ekipa 30 Rocka snimit će novi specijal koji će se emitirati u srpnju na NBC-ju.

Variety javlja da će Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski, Jack McBrayer i drugi ponovno uskočiti u cipele likova koje su utjelovili u popularnoj NBC-jevoj seriji od 2006. do 2013. Specijal će se emitirati u četvrtak, 16. srpnja i bit će dostupan na svim NBCU platformama, uključujući i nadolazeći Peacock.

Što se tiče sadržaja samo specijala NBC je tu bio škrt, ali potvrđeno je da će epizoda biti snimljena na sličan način kao i Parks & Recreation — izdaleka. Osim što se glumci neće nalaziti u istoj prostoriji NBC ovaj specijal opisuje kao “upfront event — prvi takve vrste”. Upfront, kao što možda znate ili ne znate jest (polu)godišnje okupljanje na kojima mreže medijima i oglašivačima prezentiraju svoje programe za iduću sezonu. Tradicionalno se održavaju po završetku televizijske sezone, sredinom svibnja. Glavna svrha upfrontova je zapravo prodaja oglasa unaprijed — “up front” — pa otuda proizlazi i naziv.

Kako će točno ekipa 30 Rocka predstaviti novi NBC-jev program ostaje za vidjeti, ali u svakom slučaju bit će nam drago vidjeti stare televizijske prijatelje. Osim likova iz 30 Rocka NBC obećaje i brojna druga poznata lica.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861