The Blacklist, Grimm i još tri serije dobile nove sezone na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Blacklist, Grimm i još tri serije dobile nove sezone na NBC-u

The Blacklist, Grimm i još tri serije dobile nove sezone na NBC-u

Čak pet dramskih obnova sa NBC-a, nakon što je mreža prošlog tjedna odradila ponovo rekordno gledani Super Bowl (114,4 milijuna gledatelja) — The Blacklist paralelno s premještajem sa ponedjeljka na četvrtak dobiva i treću sezonu, što je ionako bila najizvjesnija obnova, obzirom na popularnost serije i Jamesa Spadera. Blacklist u obnovi prate još četiri serije:

Grimm će ući u petu sezonu, veteranski Law & Order: Special Victims Unit već u sedamnaestu, a procedurali Dicka Wolfa, Chicago Fire i Chicago PD, dobivaju četvrtu i treću sezonu. Osim toga, priča se o Chicago Medical spin-offu, pa bi NBC-u nedostajala još samo jedna, Chicago Law recimo, da skupi poker najpopularnijih sorta procedurala.

Što preostaje na NBC-jevoj klupi? Malo toga. The Mysteries of Laura je u početku imala solidnu ukupnu gledanost, ali taj argument polako nestaje. State of Affairs je pokazao što publika misli o velikom povratku Katherine Heigl na televiziju (glasni ‘meh’), a ni Constantine neće dobiti novu sezonu, usprkos što službeno nisu otkazani. Marry Me i About a Boy su praktički mrtvi, ranije su otkazani A to Z i Bad Judge, Parenthod je otišao vrlo lijepim finalem, a Parks and Recreation će završiti do kraja mjeseca.

Komentari (1)
  • da, zadnja sezona Parenthooda mi je baš bila dobra. I, naravno, jako mi je drago što se tiče obnove Grimma…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861