Snimanje Marvelove A.K.A. Jessice Jones započelo u New Yorku – serijala.com
Trenutno čitaš
Snimanje Marvelove A.K.A. Jessice Jones započelo u New Yorku

Snimanje Marvelove A.K.A. Jessice Jones započelo u New Yorku

Nakon odličnog trailera za Daredevila, Netflix je objavio i kako je započelo snimanje na Jessici Jones. Ted Sarandos je još jednom bio vrlo nejasan kada će Netflix početi prikazivati seriju, ali kad bi se mi (ja) kladili – najraniji datum bi bio prosinac ove godine, a najizglednije vrlo rano sljedeće godine.

Produkcija na trinaest epizoda započela je ovih dana u New Yorku, a prve slike Krysten Ritter sa seta možete vidjeti ispod. Mellisa Rosenberg je još 2010. pokušala pokrenuti cijelu priču na ABC-ju, pa ponovo 2011. i 2012. Projekt je propao na ABC-ju, a Netflix ga je ugrabio u svojem velikom Marvelovom paketu serija. Jessica Jones je bivši superheroj, koja pati od post-traumatskog stresnog poremećaja i postaje privatni detektiv. Ono bitnije, serija će svoju inspiraciju crpiti iz fantastičnog Aliasa, autora Briana Michaela Bendisa. Alias je išao 28 brojeva, od 2001. do 2004. na Marvelovom MAX imprintu.

David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) ranije je dobio ulogu kao glavni negativac, dok je Carrie-Anne Moss (Matrix) također nedavno pridodana glumačkoj postavi.

jessicajones1

jessicajones2

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861