Prvi trailer: Netflixov Daredevil u vrlo mračnoj priči o nastajanju heroja – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: Netflixov Daredevil u vrlo mračnoj priči o nastajanju heroja

Prvi trailer: Netflixov Daredevil u vrlo mračnoj priči o nastajanju heroja

Marvel nas dosta uspješno zabavlja svojim šarenim filmskim univerzumom, no dosadašnji televizijski pokušaji — Agents of S.H.I.E.L.D. i Agent Carter — dali su nam malo razloga za uzbuđenje svojim pričama o pozadinskim likovima. (Iako su, doduše, SHIELD-ovci ipak našli svrhu serije u drugoj sezoni)

Netflix je dobio paket serija sa nešto poznatijim likovima, a prvi i najpoznatiji među njima je Daredevil, slijepi osvetnik čija će serija svijetlo dana ugledati (heh) početkom travnja. Prvi trailer je konačno ovdje i izgleda poprilično dobro:

Za razliku od drugih Marvelovih uradaka, pretežno šarenih i zabavnih, Daredevil je u traileru vrlo mračan i tmuran. Serija kreće kao njegov ‘origin story’, pa je u početku naš osvetnik poznatiji kao Matt Murdock odvjetnik koji je izložen radijaciji ostao bez vida, ali istodobno dobio pojačana preostala osjetila. Kao što trailer prikazuje, Daredevil neće odmah uskočiti u svoj prepoznatljiv crveni kostim, niti biti potpuno formirani super-heroj.

Rad na seriji je započeo Drew Goddard (Buffy, Angel, Alias, Lost), koji je inicijalno razvijao seriju, napisao pilot te ga režirao, no kasnije je premješten na druge projekte, a vodstvo je predano bivšem autoru i showrunneru Spartacusa, Stevenu S. DeKnightu. Britanski glumac Charlie Cox (Boardwalk Empire) stavljen je u naslovnu ulogu, a čitava prva sezona deitirat će 4. travnja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861