Netflix će na televizore dovesti još četiri Marvelove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix će na televizore dovesti još četiri Marvelove serije

Netflix će na televizore dovesti još četiri Marvelove serije

Thor: The Dark World je krenuo u svoj kino-pohod, što je pravo vrijeme za malo dodatnog marvelovskog marketinga i objavu velike televizijske vijesti. Netflix i Marvel najavili su partnerstvo koje će na televiziju (dobro, televizore) dovesti četiri njihova superjunaka “drugog reda” te ih potom objediniti u mini-seriji The Defenders. Netflix se obvezao na barem 13 epizodne prve sezone četiriju serija, plus spomenuta mini-serija.

Marvelov filmski univerzum ima, po redu predstavljanja, Hulka, Iron Mana, Thora i Captain Americu, dok će na Netflixu televizijsku stranu držati Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist. Na filmskom platnu junaci su se spojili u Avengerse, dok će na Netflixu četvorka biti ujedinjena u već spomenutoj mini-seriji pod nazivom The Defenders. Premijere počinju od 2015. godine sa Daredevilom, a slijedit će ga Jessica Jones, Iron Fist i Luke Cage.

Netflix i Disney, odnosno Marvel, hvale se da je ovo dogovor još neviđen na televiziji, što je sigurno istina. Nikad se nitko nije obvezao na pet sezona televizije u jednom komadu, no koliki budžet će dobiti ove serije — nije nevažno za ovakav projekt — nije poznato. U biti, ništa drugo nije poznato — ne zna se tko bi trebao voditi scenarističke timove serija, ni tko će glumiti glavne likove.

Tko su Marvelovi Defendersi? Daredevil je slijepi odvjetnik pojačanih ostalih osjetila koji se za pravdu bori u sudnici i izvan nje. Vjerojatno najpoznatiji među četvorkom, obzirom da je pred ravno 10 godina imao svoj neslavni filmski pokušaj sa Benom Affleckom. Jessica Jones je vjerojatno najpogodnija za televiziju, doduše onu tradicionalnu, obzirom da se radi o heroini koja odustaje od superherojskog biznisa i radi kao privatna istražiteljica.

Luke Cage je junak koji svoju snagu dobiva nakon eksperimenta koji mu je trebao dati snažan imunitet, a umjesto toga dobiva nadljudsku snagu i postaje gotovo neuništiv. Na kraju, Iron Fist kao bogati majstor borilačkih vještina koji, je li, ima željeznu šaku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861