S.H.I.E.L.D se vraća 3. ožujka i pravo je vrijeme da catchupate – serijala.com
Trenutno čitaš
S.H.I.E.L.D se vraća 3. ožujka i pravo je vrijeme da catchupate

S.H.I.E.L.D se vraća 3. ožujka i pravo je vrijeme da catchupate

Ne, ovo nije šala. Možda ćemo uskoro ponovno prenositi The Walking Dead vijesti, tko zna. Marvel’s Agents of SHIELD se vraća na ABC 3. ožujka i ovdje smo da vam predstavimo trailer za nastavak sezone i objasnimo u dvije rečenice koliko se serija popravila od grozne prve sezone.

Marvelovi Štitovci uvelike su se popravili od očaja prve sezone i možda je vrijeme da napokon sustignete seriju kako biste mogli biti up-to-date kada Avengersi dođu na veliko platno u svibnju. SHIELD i dalje nije serija koju bih vam bezrezervno preporučivao i još uvijek je jedna koja pati od televizijskog budžeta i nedovoljno pripremljenih priča, ali druga sezona serije je dosad bila izuzetno zabavna i miljama ispred onoga što smo gledali u prvoj sezoni.

I dalje neke stvari ne funkcioniraju kako treba, pojedini dijelovi epizoda su i dalje užasni, ali negativne kritike nakon prve sezone polako urađaju plodom. Iza serije stoje brojni talentirani ljudi i zato nam je bilo iznimno žao kako je mreža, Marvel i viša sila sprječavala ostvarivanje potencijala ove serije. Ako mislite catchupati, odlično mjesto za to je petnaesta epizoda prve sezone – “Yes Men”. Ako ne – ništa zato, nećete bogznašto propustiti, ali 40 minuta superheroja tjedno ugodna je razbibriga u ovim ranim kalendarskim mjesecima.

Komentari (1)
  • da, nakon događaja iz filma Captain America 2 kao da gledam neku novu seriju…sve bolji i bolji. pogotovo jedva čekam da vidim kaj će biti s ovim Inhumansima…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861