NBC odredio datum početka druge sezone Hannibala – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC odredio datum početka druge sezone Hannibala

NBC odredio datum početka druge sezone Hannibala

Hitfix je upravo prenio kako su glavešine s NBC-a odredile datum početka emitiranja druge sezone Hannibala. Mi smo imali recenziju prve sezone, a Bryan Fuller je otkrio nakon završene prve sezone kamo i kako dalje. Hannibal se na NBC vraća 28. veljače sljedeće godine, a predstavljen je i prvi poster za nadolazeću sezonu. Na kojem je mjestu Hannibal završio u našoj godišnjoj ljestvici najboljih serija provjerite uskoro.

hannibal-season-2-poster

7 komentara
  • Nadam se da ovo ‘uskoro’ nije indicija da će serija biti u top 30, iako objektivno nije ni za top 10 kao u Sepinwallowom izboru.

    • pa ok, znači da ima još 20 mjesta na listi :P
      serija je sigurno u top10 prošlogodišnjih novih serija, a sad da li će biti 14. ili 25. je sasvim svejedno, svakako zaslužuje među 30..

  • fuller je uvijek zahtijevao određeni ukus..ova serija ima njegov potpis i kao prethodne za neke je nerazumljivo sranje,a za neke genijalna..uvijek se koplja lome oko njegovih radova,iako svaki pravi serija geek njegove serije cijeni…osobno za mene ova serija je u grupi serija koje su izasle zadnje dvije,tri godine poprilicno osvjezavajuca..

  • Ne mogu se sjetiti kada sam zadnji puta vidio tako dobar poster….jedva čekam novu sezonu.Serija mi je u samomvrhu liste prioriteta za gledati…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861