Bryan Fuller bi se vrlo rado vratio u svijet Hannibala – serijala.com
Trenutno čitaš
Bryan Fuller bi se vrlo rado vratio u svijet Hannibala

Bryan Fuller bi se vrlo rado vratio u svijet Hannibala

Bryan Fuller izjavio je za EW da ima ideju za četvrtu sezonu Hannibala i da je svoje prijedloge obznanio Hughu Dancyju i Madsu Mikkelsenu koji su oduševljeni i rado bi se vratili ulogama Willa Grahama i Hannibala Lectera.

Hannibal je otkazan u lipnju 2015. nakon tri sezone i svakako je lijepo čuti kako njen autor, glumci, a i obožavatelji još uvijek razmišljaju o nastavku. S druge strane, logistički bi tako nešto bilo prilično komplicirano za izvesti imajući na umu da potencijalni nastavak nema mrežu na kojoj bi se emitirao. Nakon otkazivanja Hannibal je ponuđen raznim stranama, ali nigdje nije naručen nastavak. Serija se trenutno može streamati na Netflixu i ako bi netko bio zainteresiran – streaming div je svakako jedan od boljih odabira.

Fuller je također potvrdio kako bi njemu idealno bilo raditi kratke sezone, između šest i osam epizoda, svakih… pa, kad bude u mogućnosti. Sherlock također ima prilično neredovit raspored prikazivanja i velike zvijezde u ulogama, zašto ne bi mogao i Hannibal.

Recenzija: Hannibal u drugoj sezoni još bolji i napetiji

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861