Četvrta sezona Hannibala? Bryan Fuller kaže odlučno i definitivno “možda” – serijala.com
Trenutno čitaš
Četvrta sezona Hannibala? Bryan Fuller kaže odlučno i definitivno “možda”

Četvrta sezona Hannibala? Bryan Fuller kaže odlučno i definitivno “možda”

Sljedeći mjesec obilježit će tužna peta obljetnica finala treće (i posljednje) sezone NBC-jeve odlične serije Hannibal. U godinama nakon tog finala bilo je šuškanja oko uskrsnuća serije, nagovaranja i traženja novog doma, ali na kraju je sve to završilo bezuspješno. Najveći uspjeh Bryana Fullera i društva bilo je da su uspjeli progurati sve tri sezone na Netflix u nadi da će ta firma naručiti novu sezonu.

I možda su i uspjeli. Kako IGN prenosi — glumačka postava je zajedno s Fullerovom i producentima održala panel raspravu u kojoj je showrunner iznio nekoliko zanimljivosti. Kao prvo, svi bi se odmah vratili kad bi Netflix naručio nove nastavke, to je bilo i najmanje upitno. Kao drugo, Bryan Fuller bezuvjetno vjeruje kako će se prije ili kasnije serija sigurno vratiti i da je prvi plan adaptacija Harrisove knjige i Demmeovog filma “Kad jaganjci utihnu”.

Bit će zanimljivo vidjeti što će se sljedeće dogoditi sa serijom i hoće li ikad postojati miniserija temeljena na “Jaganjcima”. Ja sam optimističan. Ako će nam trebati pet, šest, sedam ili koliko već godina i svi i dalje budu zainteresirani vratiti se svojim ulogama… prilagodit ćemo se. Prilagodit ćemo se uvjetima.

Bryan Fuller

Eto ga. Novi Hannibal? Možda, jednog dana.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861