Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a od četvrtka filmski program kreće i u Kinu Tuškanac! – serijala.com
Trenutno čitaš
Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a od četvrtka filmski program kreće i u Kinu Tuškanac!

Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a od četvrtka filmski program kreće i u Kinu Tuškanac!

Ljubitelji žanrovskog filma u velikom su broju pohodili prva četiri dana 10. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima i premijernim naslovima. Novi tjedan započinje projekcijom kultnog SF trilera “Totalni opoziv” (Total Recall) koji slavi 30. godišnjicu s neponovljivim Arnoldom Schwarzeneggerom u naslovnoj ulozi. Već sljedeće večeri Fantastic Zagreb prikazuje jedan od najhvaljenijih horora ove godine “Relikt” (Relic) koji će kod publike izazvati i vrisak i suzu. Nakon svjetske premijere na ovogodišnjem filmskom festivalu Sundance, “Relikt” svoju europsku premijeru ima upravo na Fantastic Zagreb Film Festivalu!

Sredina tjedna rezervirana je za nezaboravnu SF avanturu “Povratak u budućnost” koja slavi 35. rođendan! Ovjenčan nizom nagrada danas uživa status jednog od najomiljenijih holivudskih filmova čija popularnost s godinama samo raste. Od četvrtka 16. srpnja Fantastic Zagreb kreće i u Kinu Tuškanac s projekcijama od 19 sati. Program otvara “Kabinet dr. Caligarija” koji ove godine slavi stoti rođendan! Remek-djelo njemačkog ekspresionizma smatra se i jednim od temeljnih djela žanrovske kinematografije, a Fantastic Zagreb prikazuje digitalno restauriranu kopiju sa zvučnim zapisom! Istu večer od 21.30 na Ljetnoj pozornici Tuškanac gledamo krvavo zabavnu crnu komediju “Dođi k tatici” (Come To Daddy). Napeta, suludo zabavna i krvlju natopljena crna komedija jadan je najvećih svjetskih festivalskih hitova, a u naslovnoj ulozi briljira Elijah Wood.

Kompletan program i ostale informacije o festivale dostupne su na stranicama festivala, a novosti iz dana u dan možete pratiti na Facebooku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861