Sada kad je Hannibal završio impresivnu prvu sezonu, što nas čeka dalje? – serijala.com

Sada kad je Hannibal završio impresivnu prvu sezonu, što nas čeka dalje?

Nakon sjajnog finala vrlo dobre prve sezone, Bryan Fuller otkriva svoj višesezonski plan za seriju koja je jedva dobila drugu sezonu.

 1. Slaven says:

  Osobno sam dojma da su zadnjih par epizoda bile pomalo smiješne ali ukupni dojam je vrlo dobar s nekoliko odličnih epizoda.

 2. ozbiljan says:

  Ak velite “impresivnu prvu sezonu” onda ju moram i ja pogledati

 3. Andi Bancic says:

  Serija s najboljom atmosferom! Nakon The Followinga nisam očekivao ovako dobru seriju na tu temu. Svaka čast Fulleru.

 4. gormar says:

  Upravo sam prije par minuta završio sa maratonom Hannibala i pogledao posljednju epizodu tako da seriju zaista moram pohvaliti…od moga početnog entuzijazma koje nije preraslo u veliko zadovoljstvo koliko sam očekivao posljednje 3-4 epizode zaista su jako lijepo zaokružile prvu sezonu kao jednu smislenu cjelinu..servirana “teletina”u završnici mi je bila zaista zabavna a Willow i Lectorov posljednji susret i njihov pogled bili su zaista sjajan završetak sezone…Nova sezona bi mogla odista biti jako napeta…

 5. Robisierra says:

  Po mom mišljenju jedna od najboljih novih serija, vrijedi pogledati

 6. Morgoth says:

  Da su je otkazali, mislim da bi se ubio, jer ovo je jedna od najboljih ako ne i najbolja nova serija, Fuller je BOG!

 7. jeff says:

  Hannibala obozavam, Dead Like Me mi je simpatican, Pushing Daisies mi je u pocetku bio zanimljiv, ali mi je dosadio mada planiram da je zavrsim, pilot Mockingbird Lane je lepo izgledao.. Kakav je Wonderfalls?

 8. Mario Katušić says:

  jedna samo opaska, nepravedno je dok nabrajate Lectere zaboraviti i na sjajnog Gasparda Ulliela

 9. sivazona says:

  Na pocetku jako dobro no nisam izdrzao do kraja. Iako jako dobro snimljeno, sama prica nije bas nesto. Nije ni horror a ni psiho triler, prica nije doradena do kraja, barem se meni tako cini. Jedna od naj monotonijih serija koje sam do sada gledao,

 10. Hari says:

  Poslije Californication, pitao sam se što će scenaristi i producenti izmisliti da bi šokirali gledatelje. Definitivno, Hannibal je nadmašio sva očekivanja u morbidnosti. Koji je smisao prikazivanja svih detalja ubojstava i iživljavanja na žrtvama za priču? Kao da je za Dextera trebalo pokazati kako on sjecka svoje žrtve na komade… Čemu zagađivati um grafičkim i jezivim slikama leševa bez obzira na odličnu glumačku ekipu i vizualno izvanredan stil serije? Ne vjerujem da ću nastaviti gledati dalje drugu sezonu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *