Recenzija: Orphan Black — Klonovi napadaju – serijala.com

Kanadska SF-olika triler-misterija je vrlo ugodno iznenađenje sa jednom od najboljih ženskih tv uloga.

 1. kinggo says:

  poceo to gledati neki dan. Dojam nakon prve 2 epizode je bio blah, nis posebno, no onda se pocinje rapidno popravljati. Dosao do 6. i preporucam seriju. Jedini ozbiljni minus mi je lik onog cmoljavog dilera, iritira do boli.

 2. Horny_Devil says:

  Serija tako-tako. Tatiana odlična.

 3. Pep says:

  Ja sam poceo gledat seriju prije par dana i vec sam na 8. epizodi. Serija je stvarno genijalna. Glavna glumica je savrsena, svi klonovi su zanimljivi. A i sidekick Felix je prezabavan. Cini mi se da dugo nismo imali ovako laganu ali napetu seriju. I zato mislim da zasluzuje barem 80/100 :)

 4. Vlays says:

  Serija mi je simpatična. Naravno uvijek može bolje. No Maslany je pravo otkriće.

 5. Robisierra says:

  Pratio sam od početka, na koncu poprilično zadovoljan, stoga nastavljam i dalje. Preporuka za ljubitelje “SF-olikih drama” :)

 6. sivazona says:

  Volim SF no ova serija je ipak po meni jako losa. Glavna glumica preisforsirana, kao da opet gledam seriju Nikita. jako lose

 7. tsoG says:

  IMHO Ovu seriju bi prema atmosferi, a i produkciji usporedio s prvim sezonama Dark Angela, premda nema nikakve direktne povezanosti, ali i gluma i pojava Tatiane Maslany podsjeca na J. Albu.

 8. Marin says:

  pogledao sam seriju praktički u komadu kroz 2 dana i moram reći da mi je pomalo, hm, neobična. sf priča je izlizana, ali ima nekih pitanja koja intrigiraju da se gleda dalje. humor dolazi jedino od felixa i tu je dobar, svi ostali pokušaji su očajni. glavna glumica je odlična, ali su uloge loše, prestereotipne, a kako ona mora biti jedina koja ih odrađuje, onda se i preforsiraju, pogotovo kućanica. neki twistovi su toliko očiti, a da ne pričamo o trenucima u kojima pomislite “c’mon, ovo ne bi prošlo nikad”, a takvih trenutaka ima podosta kad se radi serija o kloniranju i preuzimanju identiteta. muzika u seriji je isto teži očaj, teen hitovi 90ih. meni je ovo serija za cw, a kad bih ju morao uspoređivat s nekom drugom, onda bi to valjda bio alias, samo što je i eliza ugodnija za gledanje :) kažem, neobično mi je jer za svaku stavku serije imam nešto pozitivno, ali ipak više negativnog. srećom (ili nesrećom) pa ljetne serije nemaju šansu produžiti narudžbu pa se razvodniti i izlizati s velikim brojem epizoda pa se preko ljeta lako nađe vremena za ovakve uratke. inače bih vjerojatno odustao

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *