Evo kad dolaze Louie i Wilfred te Anger Management, nova serija Charlija Sheena – serijala.com
Trenutno čitaš
Evo kad dolaze Louie i Wilfred te Anger Management, nova serija Charlija Sheena

Evo kad dolaze Louie i Wilfred te Anger Management, nova serija Charlija Sheena

Ljubitelji dobrih crnih komedija, veselite se. Louie i Wilfred vraćaju se 28. lipnja! FX usto je objavio da će istog dana krenuti nova serija Charlija Sheena, Anger Management, te late night show Russella Branda, Strangely Uplifting.

Wilfred i Louie u paru su funkcionirali i lani, a nije neka tajna da smo vrlo, vrlo pristrani prema FX-ovim komedijama. Louieja smo imali na 2. mjestu u izboru najboljih serija prošle godine, dok Wilfred nije ušao među izdvojenih 30, ali bio je tu negdje. Uostalom, u recenziji smo pohvalili prve epizode.

Anger Management je sitcom osmišljen posebno za Sheena i njegov “osebujni karakter,” što je eufemizam za “nadrogirani megaloman.” Radi se o okvirnoj adaptaciji istoimene uspješne filmske komedije iz 2003. godine, a Sheen će preuzeti ulogu koju je u filmu imao Jack Nicholson. Serija ne slijedi film u potpunosti, pa će se Sheenov lik ponovo zvati Charlie — jer ionako ne bi zapamtio kako mu se lik zove — bivši igrač baseballa koji ima problema s kontroliranjem bijesa te završava kao nekonvencionalni psihoterapeut specijaliziran upravo za – kontrolu bijesa.

Charlie Sheen je posljednjih pola godine proveo polirajući svoj imidž nakon što je potjeran sa sitcoma Two and a Half Men. Uvijek skromni Sheen kasnije je bio toliko slobodan popljuvati, ne samo svog bivšeg poslodavca, već i seriju čiji je dio bio osam godina. Sada će FX imati zadaću babysittinga, ali sve će biti dobro tako dugo dok ga ne pitaju za uzorak urina.

Louie i Wilfred imaju narudžbu za 13 epizoda, dok je za Anger Management sklopljen atipičan ugovor. Prva sezona imat će 10 epizoda, a ukoliko gledanost pređe određeni ugovoreni prag, automatski se ugovara dodatnih 90 epizoda. Pod uvjetom da Charlie živ dočeka kraj sezone.

5 komentara
  • Šta imate protiv Charlieja? NIkog nije ubio ni silovao a vi tako..a o two and half men bez njega uopće ne treba trošiti riječi..on je bio cijela serija..što se sada i vidi..dobro ih je i popljuvao

    • Protiv narkomana i alkoholičara koji je u posljednjih 20-ak godina nastrijelio jednu (bivšu) ženu, zlostavljao drugu, dobio sudsku zabranu pristupa i izgubio skrbništvo nad djecom? Ma nista posebno…

      Njemu se oprašta jer je zvijezda koja je imala par zabavnih poštapalica. Winning, ne?

  • u čemu je problem sa charlijem pa ga tako pljujete? opet neki kvazinovinar koji se pravi pametan. u seriji je bio izvrstan i nakon njgea serija je škovaca (osim ako ashtona ne doživljavate vrhunskim komičarem i uvjerljivim glumcem što bi opet više govorilo o vama), a to šta on šmrče ili je šmrkao je stvar njega i njegovih bližnjih ili pak poslodavaca, a ne nekog bezveznog novinarčića u hrvatskoj.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861