Charlie Sheen ostaje – serijala.com
Trenutno čitaš
Charlie Sheen ostaje

Charlie Sheen ostaje

O Charlieju Sheenu smo podosta pisali, najprije kako je pred kraj drugog mjeseca ove godine iznenada otišao na rehabilitaciju, pa se snimanje serije Two and a Half Men prekinulo do daljnjega, pa je onda otprilike mjesec dana poslije srezan broj epizode trenutne sezone serije, o čemu smo također pisali, a zadnja stvar oko koje je bilo nejasnoća je bila plaća.

Sheen je htio znatno veću plaću za sljedeću sezonu serije ili će otići, i tako je sve zapelo na pregovorima. Sve do danas. Sada je potvrđeno kako je Sheen potpisao ugovor za sljedeće dvije sezone Two and a Half Mena. A kako je serija jedna od najgledanijih u SAD-u (druga, točnije), bez brige možemo reći da ćemo gledati još najmanje dvije sezone. Dakako, osim ako Sheen bude ponovno imao svojih privatnih problema.

Što se tiče priče oko plaće, Sheen je tijekom pregovaranja bio još povećao svoje ionako prevelike zahtjeve, isprva je htio 1,500,000 dolara po epizodi za sljedeću sezonu serije (dosadašnja plaća je bila 825 000 dolara po epizodi), kasnije i 2 milijuna, no što se on točno dogovorio s njima na koncu zasada ostaje samo na nagađanjima. Za nas krajnje gledatelje je bitno da serija neće biti otkazana, stoga ukoliko je pratite, nemate brige. Charlie Sheen ostaje.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861