CBS ukinuo hrpu serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS ukinuo hrpu serija

CBS ukinuo hrpu serija

Variety prenosi kako je CBS pošteno mahao i sjekao sa svojom sjekirom kroz vlastiti program. Među ukinutim serijama su Ghost Whisperer, New Adventures of Old Cristine i Cold Case.

Uz spmenute tri “perjanice” CBS-a, ukinut je i Numb3rs, Gary Unmarried, Accidentally on Purpose i Miami Medical. Srijeda nam donosi CBS-ov novi raspored, tako da nećemo dugo čekati koje će serije zamjeniti ove ukinute. Očekujemo nove defaultne policijske/forenzičke/detektivske procedurale i jednu ili dvije humoristične serije.

Varietyev članak također ističe mogućnost kako je ABC zainteresiran da Juliju Louis Dreyfuss i njenu Staru Kristinu dovedu na svoju mrežu.

S druge strane, CBS je jučer naručio još pet novih serija, između kojih je Shatnerov $#*! My Dad Says. Nismo mislili da ćemo to reći – ali stvarno može gluplje od Bleep My Dad Says… Za Hawaii Five-0 i spin-off Criminal Mindsa se već duže vrijeme pričalo da su sigurni za novu sezonu. Ostale nove serije su Blue Bloods sa Tomom Selleckom u glavnoj ulozi te Defenders sa Jimom Belushijem. Nevjerojatno – ali radi se o drami. Jim Belushi u drami… Već je prije CBS naručio humorističnu seriju Chucka Lorrea, Mike and Molly.

7 komentara
  • Medij i GW su različite serije al na istu tematiku, tako da to ne mogu uspoređivat, ali nadam se da ce ABC otkupit GW, mada bi serija najbolje dosla CW-u, jer serija ima veliku žensku publiku, koja je CW-u target demo, al sanse da je CW otkupi su nikakve.

    P.S. Jedini razlog zašto je Medij otkupljen a GW nije je taj šta je Medij upotpunosti CBSov, a GW je pola ABC pola CBS

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861