CBS ukinuo hrpu serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS ukinuo hrpu serija

CBS ukinuo hrpu serija

Variety prenosi kako je CBS pošteno mahao i sjekao sa svojom sjekirom kroz vlastiti program. Među ukinutim serijama su Ghost Whisperer, New Adventures of Old Cristine i Cold Case.

Uz spmenute tri “perjanice” CBS-a, ukinut je i Numb3rs, Gary Unmarried, Accidentally on Purpose i Miami Medical. Srijeda nam donosi CBS-ov novi raspored, tako da nećemo dugo čekati koje će serije zamjeniti ove ukinute. Očekujemo nove defaultne policijske/forenzičke/detektivske procedurale i jednu ili dvije humoristične serije.

Varietyev članak također ističe mogućnost kako je ABC zainteresiran da Juliju Louis Dreyfuss i njenu Staru Kristinu dovedu na svoju mrežu.

S druge strane, CBS je jučer naručio još pet novih serija, između kojih je Shatnerov $#*! My Dad Says. Nismo mislili da ćemo to reći – ali stvarno može gluplje od Bleep My Dad Says… Za Hawaii Five-0 i spin-off Criminal Mindsa se već duže vrijeme pričalo da su sigurni za novu sezonu. Ostale nove serije su Blue Bloods sa Tomom Selleckom u glavnoj ulozi te Defenders sa Jimom Belushijem. Nevjerojatno – ali radi se o drami. Jim Belushi u drami… Već je prije CBS naručio humorističnu seriju Chucka Lorrea, Mike and Molly.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861