Obnovljeni su: The Fall, 12 Monkeys, Mom, 2 Broke Girls, Mike & Molly – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni su: The Fall, 12 Monkeys, Mom, 2 Broke Girls, Mike & Molly

Obnovljeni su: The Fall, 12 Monkeys, Mom, 2 Broke Girls, Mike & Molly

Ovotjedna obnova koja će vas najviše obradovati je, pretpostavljamo, BBC-jeva (no-brainer) odluka da nastavi kriminalističku psihološku dramu The Fall i u trećoj sezoni. Lani završena druga sezona ostavila je konce da vise u sezonskom finalu, a muški dio glumačke postave početkom godine stiče i filmsku reputaciju.

Jamie Dornan imao je glavnu ulogu u kvazi-erotskom blockbusteru 50 Shades of Grey, a još je uvijek na naslovnicama taboida zbog a) golemog uspjeha filma, b) blesavih tračeva da mu žena ne da ponoviti ulogu u nastavku, c) brade. Gillian Anderson, pak, je vrhunac svoje popularnosti imala za vrijeme Dosjea X, a uskoro ćemo je gledati u trećoj sezoni Hannibala gdje je promovirana u glavnu postavu.

Dalje, CBS je obnovio tri svoja uspješna sitcoma — Mike & Molly za šestu, 2 Broke Girls za petu te Mom za treću sezonu. Napomenimo usput da je The Big Bang Theory već obnovljen do 2017. godine, a sitcom Chucka Lorrea Mom u idućoj sezoni u glavnu postavu dodat će Jaime Pressly (My Name Is Earl), nakon gostovanja u ovoj.

Na kraju, Syfy je obnovio remake/reboot/revival kultnog filma 12 Monkeys za drugu sezonu. Trinaestodijelna prva sezona završit će sredinom travnja, a zasad nije objavljeno koliko epizoda će imati nova sezona, najavljena za iduću godinu. Radnja prati putnika kroz vrijeme koji je iz budućnosti poslan u sadašnjost kako bi zaustavio razvoj virusa koji će u budućnosti istrijebiti ljudsku rasu. Usto, mreža je objavila da će mini-serija Ascension stati na prefiksu ‘mini’ te neće biti naručena druga sezona.

Komentari (1)
  • drago mi je da je The Fall obnovljen ali…… bojim se nepotrebnog razvlacenja.
    12 Monkeys, obzirom od koga je, uopce nije los.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861