The Fall se vraća u svojoj trećoj — možda, ali ne nužno finalnoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
The Fall se vraća u svojoj trećoj — možda, ali ne nužno finalnoj sezoni

The Fall se vraća u svojoj trećoj — možda, ali ne nužno finalnoj sezoni

Nakon skoro dvije godine od finala druge, napokon nam stiže nova sezona sjajne i mračne britanske studije zločina. Dvije godine nije malo, a od obnove za još jednu sezonu svaka vijest je bila dobrodošla. Oboje glavnih glumaca su radili na drugim projektima i može se reći da su privukli dosta pozornosti na sebe. Jamie Dornan se proslavio i postao mega zvijezda blockbusterom Fifty Shades of Grey dok je  Gillian Anderson imala izlet u kratkoj sezoni Dosjea X. U novoj sezoni The Falla vraćaju se kako bi priveli igru između Stelle Gibson i Paula Spectora, detektivke i serijskog ubojice kraju.

Koliko je serija zapravo dobra govori činjenica da su obje sezone bile među najboljim serijama te godine na Serijali, točnije 2013. i 2014. Treća sezona se nastavlja na veliki cliffhanger krajem druge sezone, dok ste u međuvremenu seriju mogli pogledati i na HRT-u gdje se prikazivala. Kreator serije Allan Cubitt rekao je da treća sezona serije ne mora nužno biti i zadnja, ali sigurno je da je ovdje priča o Paulu Spectoru završava.

Prva sezona imala je pet epizoda, dok će treća imati isti broj kao i druga sezona, dakle jednu više. Ako se ni vi ne sjećate baš najbolje događaja iz prve dvije sezone, podsjetite se brzo jer nova sezona dolazi već 29. rujna na BBC Two.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861