Najbolje serije 2013. godine: 21. do 30. mjesto – serijala.com

Nastavljamo odbrojavati prema samom vrhu najboljih serija 2013. godine izborom serija koje su ušle u “donji dom” finalnih trideset.

 1. gormar says:

  Iskreno….počeo sam sa pažnjom čitati članak…i na pola puta vidim Top of the lake na toj listi!Od 30-21???
  Prva pomisao kada sam vidio naziv…bila mi je MA DAJJJ,NEEE!
  Serija je genijalna,pametna,dubokoumna,baš dojmljiva i pamtljiva….
  Ma mogu i shvatiti da je čak i The Fall tu gdje je ali ovo ne mogu….
  Mislim što je slijedeće…Rectify između 20-11?
  Sada odoh pročitati do kraja….

 2. Slaven says:

  Finale Homelanda ponudilo jednu od najboljih epizoda godine? Slažem se da se pretjeruje s kritikama Homelanda i da je završnica sezone bila uzbudljivija od mlakog početka ali ni u kojem svemiru zadnja epizoda se ne može svrstati među najbolje epizode godine.

 3. stipest says:

  Da ne ispadne da samo kudim,po meni dobar izbor.Posebno mi je drago da ste stavili Arrow,jer je serija dobra,ali je sa CW,pa odmah postoje predrasude.Slažem se za Homlend i The Fall.Dobra mi je i ova ideja o nabrajanju 10 serija po abecedi,pa neka svako radi listu po svom ukusu.

 4. Gattaca! says:

  Bob’s burgers <3

 5. bero says:

  Mali off topic savjet ako može, glede Kalendara serija na dnu.
  Možete li s njega izbaciti sve osim samih serija? Jer ovako je potpuno nepregledan sa svim news , reality i sportskim emisijama koje ste nepotrebno natrpali.

  • Krešo says:

   To ti vuče sa tvrage XML-a, gdje su sve emisije ikad. Napravio sam i skripticu za filtriranje korova van, ali stalno treba ažurirati listu emisija koje su viška, pa izgubio volju da to radim redovito. Znam da ovako gubi na svrsi, doduše. Evo, sad ću to malo.

 6. Quintus says:

  Ako ste Les Revenants stavili na popisu 11 najboljih serija ispred Fall-a a sad ste stavili obrnuto to je onda mislim fail s vaše strane. Kužim da su te top liste dosta subjektivne ali moram malo provocirati pošto mi je ovo orvi post da znate kaj možete dalje od mene očekivati :D, također mi je Fall lošiji i od Revenants, i od Orphan black, jer boga mi (Mogući spoiler u nastavku?) u The fall ništ nije kompletirano, mogli su snimiti još 5 epizoda i bar ono ubojstvo policajca riješiti, ako već dulje s ovim sreijskim ubicom, makar i ta priča gubi polako vezu sa stvarnošću nakon njegovog faila, tak da mi se čini da je dosta kvaliteta pala kak progresira serija i bojim se da će druga sezona biti ultra loša.

  • Krešo says:

   Nisi citao crticu za Les Revenants :P
   Serija nije isla ove godine, zato je samo spomenuta.

   • Quintus says:

    Ma pročital sam, ali to je i dio razloga zakaj pišem, mislim da ste fulali jer sami ste napisali ako se dobro sjećam da niste stavljali prošle godine seriju u izbor, pa bi bilo logično da je onda ove, ne? Mislim ako se već serija spominje, možda da kriterij bude emitiranje u engleskom govornom području :).

 7. Vladimir says:

  Sve je to ok, ali mislim da je finale Dextera ipak epizoda godine …xaaxax :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *