CBS obnovio The Good Wife, Person of Interest i još 12 serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio The Good Wife, Person of Interest i još 12 serija

CBS obnovio The Good Wife, Person of Interest i još 12 serija

Samo dan nakon što su naručili dodatne TRI sezone sitcoma The Big Bang Theory, razmetljivi CBS-ovci obnovili su čak ČETRNAEST serija u jednom zamahu, pridodavši tome još dva reality showa i dva news programa. Odista, dobroćudni su bili programski bogovi na CBS-u danas.

Među obnovama se ističe The Good Wife, hvaljena i voljena pravnička drama koja svake godine pleše po rubu otkazivanja, prije nego li CBS odluči da ipak želi zadržati praktički jedini nagrada vrijedni ekponat svog programa. Bit će to šesta sezona za procedural Julianne Margulies.

Na listi obnovljenih, dakle, stoji devet drama: The Good Wife, NCIS, NCIS: Los Angeles, Person of Interest, CSI, Hawaii Five-0, Criminal Minds, Elementary i Blue Bloods. Među komedijama ističe se Two and a Half Men, za kojeg se nagađalo da bi mogao izvisjeti zbog poznih godina i skupih ugovora. Prate ga Mike & Molly i 2 Broke Girls te novaci The Millers i Mom.

Poput Nike Kranjčara pri svakom čitanju početnih sastava hrvatske reprezentacije, u kutu je sjedio Robin Williams čekajući da se u nabrajanju spomene njegovo ime. Nije bilo spomenuto. The Crazy Ones ostaje jedini sitcom bez obnove za novu sezonu.

Na dramskoj strani, novak Intelligence ove je zime startao dobro, no odmah u drugoj epizodi drastično potonuo. Vjerojatno ga čeka otkazivanje, kao i jesenskog novaka Hostages, no to je bilo jasno odmah. Na tankoj niti visi Mentalist, a CBS u ovom slučaju nema dodatni interes za obnovu, pošto ne producira seriju samostalno.

9 komentara
 • I vrijeme je da The Mentalist bude otkazan. Ta serija se srozala gore no i jedna druga.

 • Navijam za obnovu The Crazy Ones. Najgledljiviji sitcom na CBS-u i naravno da je najizgledniji za otkazivanje. :(

 • Drago mi je zbog Mom…u zadnje vrijeme mi je bolja od B99…..i Person ode u 4 sezonu—pratim ga ali mislim da bi ta trebala biti zadnja,ne rastezati priču dovijeka….sve je više-manje očekivano.

 • falit ce mi Jane ako ga otkazu, serija je bila dosta dobra do ovog FBI sranja ali Patrick kao lik je odlican.
  POI ocekivano, ima tu jos dosta materijala. Ali fali mi Carterica :(

  • Mene je smorilo, bas sam se iznervirao sto je ona poginula, nekako mi se cini da je ona davala neku svjezinu glumackoj postavi… Ali sam i dalje veliki fan serije PoI-a. Jedva cekam trecu sezonu!

 • Ncis ce otkazati kad Harmon umre u pravom zivotu,a i onda pokrenuti barem 2 spin-offa.

  A TaAHM kad onaj mali debeli napuni 50-tu i bude ponavljao Sheenove fore iz prvih sezona kojih se danas nitko ne sjeca..

  Drago mi je za TGW i POI..

 • Hostages je završen, tako da nema šanse da bude produžen…

  Za POI se očekivalo, uvjerljivo najrazrađeniji scenarij trenutno, malo slabija gluma je zanemariva, jer Nolan radi čuda s radnjom…

  Intelligence je već u drugoj epizodi završio ono što se očekivalo da će biti radnja cijele sezone… Ja sam prestao gledati nakon pet epizoda, Amerikanizirano smeče!

 • Šta nije za Mentalist već bilo rečeno da će ovo biti zadnja sezona? S obzirom na glavnu pozadinsku priču i da je ona blizu rješavanja i bolje je da ovo bude zadnja sezona.
  The Crazy Ones je i meni najbolja CBS-ova komedija, mozak na pašu i izmami mi pokoji osmijeh. Navijam za obnovu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861