Louie se vraća u svibnju sa duplim epizodama – serijala.com
Trenutno čitaš
Louie se vraća u svibnju sa duplim epizodama

Louie se vraća u svibnju sa duplim epizodama

Nakon dvogodišnje pauze, Louie se konačno vraća ovog svibnja. Točnije, 5 svibnja, a FX će kroz sedam tjedana emitirati četrnaest epizoda četvrte sezone. Manje bitno, ali svejedno vrijedno spomena: ovime će se Louie “kvalificirati” za nadolazeće Emmyje.

Louie je jedna od najoriginalnijih, najinteresantnijih serija televizije čiji je jedan jedini autor možda najbolji komičar današnjice, Louis C.K, a koliku kreativnu kontrolu ima nad serijom pokazuje činjenica da je odlučio je uzeti godinu pauze kako serija ne bi postala “ustajala”.

Louis je u međuvremenu snimio jednosatni specijal za HBO, Oh My God, te ga potom distribuirao za pet baksa putem svojeg sajta. Na isti način izdao je svoj nezavisni crno-bijeli film Tomorrow Night, snimljen 1998. godine, a u međuvremenu je i glumio u filmu Woodyja Allena, Blue Jasmine.

4 komentara
    • Nisam siguran. Ne bi iscitavao nesto negativno iz ovog, mohozda su ga htjeli ugurati u Emmy window? Ali ne bi iscitavao to kao negativno, mislim da ratingsi nisu bili uopce losi, a ionako im to radi za sitnis.

  • Juuupiiiiiiiiii!

    A ne zaboravimo njegovu ulogu u American Hustle i kako je verno odglumio onu scenu kada ga je Bradley Cooper izudarao fiksnim telefonom po glavi. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861