Prekinuto snimanje Two and a Half Men – serijala.com
Trenutno čitaš
Prekinuto snimanje Two and a Half Men

Prekinuto snimanje Two and a Half Men

Glavni glumac serije Two and a Half Men, Charlie Sheen je zbog svojih privatnih problema iznenada otišao na rehabilitaciju te ga nema na snimanju završnih epizoda trenutne sezone serije. Bez glavnog glumca sudbina serija postaje upitna, hoće li ova sezona imati manje epizoda nego što je planirano?

Dosad je prikazano 15 a snimljeno 18 epizoda. Sezona bi ukupno trebala imati 24, preostalih 6 epizoda se ne može snimiti bez Charlieja Sheena koji ne dolazi na posao. Tako je ostalo upitno što će na kraju izaći iz svega toga. Ako se Charlie Sheen ubrzo ne vrati pretpostavlja se da će CBS srezati broj epizoda, tako bi 18. mogla biti i posljednja u sezoni.

Poznato je kako je Charlie prošlog Božića nožem prijetio svojoj ženi. Plativši kaznu od 8.500 dolara nastavio je živjeti dalje. I u prošlosti je imao dosta incidenata no čini se kako publici to ne smeta budući da je serija Two and a Half Men i dalje jedna od najgledanijih u SAD-u. Upravo zbog toga je Charlie jedan od najplaćenijih glumaca TV-serija, po epizodi zaradi više od 800.000 dolara.

Iz CBS-a su dodali kako je snimanje novih epizoda privremeno zaustavljeno, nadaju se kako će Charlie na rehabilitaciji dobro proći te kako će se brzo vratiti. Također ne dovode u pitanje novu sezonu koja već je potvrđena. Vjeruju da će se do tada zasigurno vratiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861