Ženski lik mijenja polovicu muškarca iz Dva i pol muškarca – serijala.com
Trenutno čitaš
Ženski lik mijenja polovicu muškarca iz Dva i pol muškarca

Ženski lik mijenja polovicu muškarca iz Dva i pol muškarca

Već sve znamo, o tome smo i pisali, Two and a Half Men će se nastaviti i jedanaestoj sezoni. Potvrđeno je odmah kod obnove, seriju napušta i drugi od tri naslovna muškarca: Agnus T. Jones, glumac koji je u proteklih deset sezona utjelovljavao  lik Jakea Harpera. Iako će se pojaviti tek u par epizoda tijekom sezone, ako i toliko, neće biti dio glavne postave.

Glumac je također imao “ispade” u kojima je komentirao kvalitetu serije, no to navodno nije razlog zbog kojeg odlazi, već je razlog njegova želja da se posveti fakultetu. Pohvalno, u svakom slučaju. Zanimljivo je da su se producenti odlučili na još jedan radikalniji potez, gdje kao novog stalnog lika dovode izgubljenu kćer Charlijea Harpera. Eto, očito se i Charlijeu omaklo, pa je u svojim “pohodima” uspio napraviti barem jedno dijete (za koje znamo).

Novi ženski lik imati će oko dvadesetak godina, a pojavit će se na pragu kuće tražeći svog oca. Vjerujemo da će se vrlo brzo useliti, kao i vječiti gost, njen ujak Alan Harper. Serija nikako da ode sa ekrana, te sa ovim potezima pokušava unijeti malo noviteta, a revitaliziranje im je već jednom uspjelo kada su mijenjali onog glavnog muškarca, Charlija Sheena, sa Asthonom Kutcherom. Tako od originalne postave ostaje tek Jon Cryer. Zanimljivo će bitividjeti novu uvodnu špicu, sada kada je i više nego očito da one polovice u naslovu više nema — no serija gotovo sigurno neće mijenjati naslov, makar sada bio netočan.

5 komentara
  • Ne računajući večernju dosadu za koju se redovno pobrine RTL2, nikada nisam baš pratio ovu seriju. Doduše, mislim da je vrijeme da ju otkažu konačno i da se ostave ovakvih kerefeka. Bez obzira na kvalitetu, mislim da ni jedna serija ne bi trebala imati preko 10 sezona i ovo je već stvarno razvlačenje. Štoviše zbog svega kroz što je prošla serija, sada i ovo. Chuck Lorre bolje neka nešto novo smisli, a ovo sa Charlievom kćeri ne bi bila niti loša ideja za nekakav spin-off.

    Najviše od svega se bojim da će i TBBT postati ovakav, koji mi je baš ultimativna guilty pleasure serija.

    • Dva i pol muškarca nikad nije bila spomena vrijedna serija (eventualno prvih nekoliko sezona kad je još bila koliko toliko zabavna i lagana) tako da daljnje uništavanje serije novim, sve gorim i gorim sezonama, nije nešto što bi ikog trebalo mučiti.

    • Malo kasnim na ovom članku ali moram reči da TBBT nije guilty pleasure po nijednom kriteriju. Većina ljudi na internetu ju ne vidi kao kvalitetnu seriju ali ja svaki put kad gledam se nasmijem bar 10 puta (što je zapravo i cilj komedija, da, ko bi reko!) a i Jim Parsons je odličan glumac (bar u TBBT-u) pa stvarno ne vidim čemu status guilty pleasure-a.

      • Gle, serija svakako smiješna je (bar meni), ali očito je na prvi pogled da se ne radi o nekoj ultra kvalitetnoj seriji na koja će pobrati Emmy kad god stigne. Parsons je odličan, ali za sve ostalo vrijedi rečeno. Hrpetina drugih serija se nalazi u istoj toj poziciji, bile one sitcomi ili drame – zabavno za gledati, ali očigledno ništa pre kvalitetno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861