Agnus T. Jones slijedi Charlija Sheena, Two and a Half Men naziva smećem – serijala.com
Trenutno čitaš
Agnus T. Jones slijedi Charlija Sheena, Two and a Half Men naziva smećem

Agnus T. Jones slijedi Charlija Sheena, Two and a Half Men naziva smećem

Hoće li nakon jednog muškarca Two and a Half Men izgubiti još polovicu? Ona polovična zvijezda sitcoma, Agnus T. Jones, ovih je dana došao u središte televizijskih medija zbog intervjua u kojem je popljuvao svoju seriju. Što očekivati od momka koji je odrastao uz Charlija Sheena? Kaže:

Ako gledate Two and a Half Men, molim vas prestanite. Ja sam u toj seriji i ne želim biti. Molim vas da je prestanete gledati. Molim vas, prestanite puniti svoje glave smećem. […] Ne možete biti prava bogobojazna osoba na televizijskoj seriji kao što je Two and a Half Men. Ja znam da ja ne mogu.”

Agnus do ovog zaključka — nakon nepunih 10 sezona i 200 epizoda — nije došao gledanjem serije, kao svi ostali, već naglim produhovljenjem i pronalaženjem vjere. Što je u redu. Uz vjerske slobode, slobodu mišljenja i sve to. Momak je u pravu oko toga da je Two and a Half Men smeće. Bravo za njega.

Ali kao jedno od glavnih lica s kojima se poistovjećuje serija, kao glumac koji je plaćen 300.000 dolara po epizodi, prilično je nekorektno i bezobrazno javno pljuvati seriju na kojoj “mora” raditi, seriju od koje živi parsto ostalog članova osoblja koje za svoj doprinos prima tek frakciju njegove epizodne svote. I razloge tražiti u vjeri?

Uostalom, ako toliko želi otići sa serije, sve što mora napraviti je postati ovisan o ilegalnim supstancama, zatvoriti prostitutku u ormar, otići na rehabilitaciju, u dva navrata prouzrokovati obustavu produkcije serije, nazvati autora glupim idiotom te potom tražiti 50%-tnu povišicu. Sheenu je uspjelo. Kasniji živčani slom pred kamerama i tvrdnje da je šaman čijim venama teče tigrova krv su opcionalne, ali mogu dovesti do novog televizijskog angažmana.

5 komentara
  • Nista drugo nego bezobrazno i nevaspitano celjade! Ujeda ruku koja ga hrani i koja ga je proslavila.

  • Da se čovjek zaista našao u vjeri, ne bi pričao ovakve pizdarije (je li to u religijskom duhu, pljuvati “ruku” koja te hrani, nije naravno).

    Lako je sad pričat nakon 10 sezona….

  • Upravo tako, polovicna zvijezda. Imao srece da je bio debelo ruzno dijete kad im je trebalo debelo ruzno dijete. Nece vise nikada dobiti tolike pare da glumi negdje. Isto kao Alan (kako god mu pravo ime bilo) su samo sporedni likovi koji su kroz charlie sheena uopste i uspjeli dobiti toliku svotu novca po epizodi. Stavise nisu razliciti od karaktera koje glume. Iako mi je lik koji glumi alana simpa ali budimo realni bez charlie sheena sad bi glumili u B produkciji

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861