Two and a Half Men obnovljen, vraća se bez one polovice muškarca – serijala.com
Trenutno čitaš
Two and a Half Men obnovljen, vraća se bez one polovice muškarca

Two and a Half Men obnovljen, vraća se bez one polovice muškarca

CBS je i službeno obnovio Two and a Half Men za jedanaestu sezonu, nadodavši sitcom čitavom nizu obnova objavljenom prošlog mjeseca. Nova sezona bila je sasvim očekivana s obzirom na gledanost, no ugovori glavnih aktera postaju sve teži kako serije “stare”, tako da se finalizacija obnove malo odužila.

Sitcom je preklani “preživio” odlazak Charlija Sheena, a ove je godine uspješno transplantiran sa termina ponedjeljkom, kojeg je okupirao devet godina, na termin četvrtkom, iza najgledanijeg sitcoma televizije, The Big Bang Theory. Ashton Kutcher i Jon Cryer se vraćaju, ali…

Agnus T. Jones najvjerojatnije neće biti dijelom glavne postave, piše Deadline, pa serija tako ostaje bez one naslovne polovice muškarca. Stvar nije iznenađujuća ako se sjetite njegovih bizarnih i neprofesionalnih komentara s kraja prošle godine. Jones je tada, blagoslovljen bio, poručio ljudima da prestanu “puniti svoje glave tim smećem” i poželio napustiti seriju koja mu osigurava 300.000 dolara po epizodi. Želja mu je izgleda ispunjena, iako je teško zamisliti da neće navratiti barem u gostujućoj ulozi.

CBS-u tako ostaje još pet serija koje nisu obnovljene, od kojih će se jedna ipak sigurno vratiti najesen. To je Criminal Minds, koji također upada u onu kategoriju podužih pregovora. Vegas i Golden Boy su već praktički otpisani, CSI:NY je isto izgledan kandidat za otkazivanje, a Rules of Engagement je dosad uvijek bio vjerni džoker s klupe, pa tako postoji mogućnost da ga se CBS opet sjeti u svibnju.

11 komentara
  • Drago mi je što idu dalje…uskoro kreće 9 sezona na Htv-u…Rules of Engagement koji sam ponekada pratio na Foxu me čak i uspio nasmijati…nego,zanima me što je sa Person of Interest,da li je obnovljen za 3 sezonu….nekako sam uspio završiti prvu a nikako da se odlučim dali da nastavim gledati…?

  • Pokušao sam gledati par epizoda s Kutcherom… grozno. Mislim nije da sam ikad bio neki fan ove serije, al Sheen i Cryer su imali nekakvu zaraznu kemiju. Bez Sheena… samo još jedan u nizu očajnih sitcoma.

  • Nije to to. Premalo je likova ostalo. U 9. i 10. sezoni gledamo skoro samo Waldena i Alana. Jake tu i tamo. Nema više Rose, Evelyn, Judith……i oko njih su se vrtile neke stvari. Ili su ih na neki način trebali ostaviti ili uvesti par novih “stalnih” likova. Kao da producenti nemaju novaca i sada muzu što se još može izmusti od sve manjeg “stada”.

  • jeste sigurni da je 300 tisuća dolara godišnje, a ne tipa po epizodi? malo mi se cini cifra za te holovudske standarde…..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861