CBS obnovio praktički sve serije ikada, osim CSI: NY i Two and a Half Men – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio praktički sve serije ikada, osim CSI: NY i Two and a Half Men

CBS obnovio praktički sve serije ikada, osim CSI: NY i Two and a Half Men

U dobrom je raspoloženju jutros na posao došla CBS-ova čelnica Nina Tassler. U maniri Opre Winfrey, još sa rotirajućih vratiju ulaza CBS-ove zgrade počela je vikati, “You get a renewal, you get a renewal, EVERYBODY GETS A RENEWAL!” Nakon što je poput Zdravka Mamića na zračnoj luci Pleso podijelila devet obnova sretnim autorima serija koji su najbrže dotrčali do nje, kratkih rukava je ostalo pet serija: Golden Boy, Vegas, CSI: NY, Criminal Minds i Rules of Engagement.

Ostatak radnog dana za njihove autore bio je vrlo neugodan i generalno su izbjegavali tuđe društvo za vrijeme pauze, pitajući se ne bi li im ipak bilo bolje na NBC-u. Chuck Lorre, koji ionako pauze provodi drijemajući na ležaju od novčanica, u to vrijeme je uvjeravao CBS-ove čelnike da totalno zaslužuje par novih kanti milijuna za novu sezonu sitcoma Two and a Half Men.

Lista obnovljenih serija je sljedeća: NCIS: Los Angeles, Person of Interest, Elementary, Hawaii Five-0, The Mentalist, Blue Bloods i The Good Wife u dramskim kategorijama; 2 Broke Girls i Mike and Molly što se tiče sitcomova; The Amazing Race, Survivor i Undercover Boss su obnovljeni reality showovi, a newsmagazini 60 Minutes i 48 Hours također se nastavljaju. Sitcom Two and a Half Men još uvijek nije obnovljen za 11. sezonu, no pregovori za seriju u ovako poodmakloj dobi obično traju duže, a ugovori su veći i osjetljiviji. Nova sezona je očekivana.

Mreža je već ranije obnovila How I Met Your Mother i The Big Bang Theory, odnosno dramske veterane NCIS i CSI. Na čekanju do daljnjeg, dakle, ostaju Golden Boy, Vegas, CSI: NY, Criminal Minds i Rules of Engagement, među kojima bi obnovu ipak mogao dobiti Criminal Minds — kojeg bismo čak očekivali među obnovljenima, a Rules of Engagement je već pokazao da ima više života od prosječnog Budista.

9 komentara
 • Criminal minds je siguran, problem je šta Gibsonu, Mantegni i AJ Cook istječu ugovori ove sezone, pa valjda žele to prije riješit. :D A za ove ostale, cancel them all. ;D

  • Obnovit će criminal minds.pitanje je ugovora glumaca,pročita sam bija negdi da se svi žele vratit samo ne možda dr. spancer e sad neznam njegovo pravo ime, ali koliko znam on je produžija ugovor

 • dvije stvari. 1. ovaj članak je smješniji od većine sitkomova na CBS-u. Bravo Krešo! 2. TGW zasluženo obnovljena, u Parenthood najbolja drama na mrežama.

 • zapravo, od ova 4 procedurala, 1 će definitivno biti otkazan jer moraju napraviti mjesta za NCIS: Red. dodaj tome i (vjerojatnu) obnovu za CM, moguće da sve 3 lete s rasporeda. (od najavljenih pilota više me intrigiraju neke glumačke postave od standardno generičkih zapleta; Jason Lee, Rainn Wilson, …)

  • Ova tri ce biti otkazani sigurno jer su zasad tek otkazali Jersey-nešto-whatever. Imaju in deveopment seriju sa Robinom Williamsom (sto bi pred 10 godina bolje zvucalo, istina), pa Beverly Hills Cop…

   • ne bih se želio baviti prorokovanjem. samo sam želio pokazati da od 4 potencijalna, u stvari imaju mjesta samo za 2 nova procedurala (plus CM). koji će to biti, ne znam (ja navijam za Backstrom i Intelligence).
    što se tiče sitcoma, postoji samo jedno mjesto koje sada krpa RoE, umjesto one arhitektonsko-gej budalaštine, ponedjeljkom. prema tome 1 novi sitcom je siguran, plus jedan u rezervi. najtužnije je što to uopće ne mora značiti da će otkazati RoE jer je jedini smisao njegova postojanja da krpa rupe iza jesenskih katastrofa.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861