Charlie Sheen napušta seriju? – serijala.com
Trenutno čitaš
Charlie Sheen napušta seriju?

Charlie Sheen napušta seriju?

Kako je vijest izvorno objavljena jučer, pomislilo se kako je riječ o prvotravanjskoj šali, međutim, definitivno nema sumnje kako Charlie Sheen želi napustiti jednu od najgledanijih CBS-ovih serija Two and a Half Men.

CBS je već potvrdio osmu sezonu serije, međutim, Charlie Sheen još nije potpisao ugovor. Njegova izjava o napuštanju serije je zapravo uvod u pregovore. Trenutno zarađuje 825 000 dolara po epizodi, a za sljedeću sezonu želi 1 500 000 dolara po epizodi, u protivnom napušta seriju. Tako su u tijeku pregovori, a prema najnovijim informacijama, CBS neće ići iznad milijun dolara po epizodi. Konačan ishod ovoga bi se trebao znati do 19. svibnja.

U svakom slučaju, saga oko Two and a Half Mena se nastavlja, najprije je Charlie Sheen išao na rehabilitaciju zbog čega je bilo upitno hoće li trenutna sedma sezona imati 24 epizode koliko je planirano, pa kad se vratio srezali su broj epizoda na 22, i baš kada se mislilo da je stvar gotova, Charlie želi značajno veću plaću za svoju ulogu u seriji, ili odlazi.

3 komentara
  • jebem ti sve. frajer radi u kratkim hlacicama i šlapama i zarađuje milijun dolara po epizodi i još mu nije dosta. neka mu daju i dva milijuna dolara po epizodi, tip ih zasluzuje kad ima takva muda traziti još.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861