Srezan broj epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
Srezan broj epizoda

Srezan broj epizoda

Već smo pisali kako je bilo prekinuto snimanje novih epizoda serije Two and a Half Men jer je Charlie Sheen otišao na rehabilitaciju. Bilo je upitno hoće li trenutna sezona imati 24 epizode koliko je planirano.

Sada, kada se Charlie Sheen vratio na snimanje preostalih epizoda objavljeno je kako trenutna sezona ipak neće imati 24 epizode, nego 22. No brige nema jer je to zapravo potpuno uobičajen broj epizoda. Kako izvršni producent serije Chuck Lorre kaže, 22 epizode su normala, a inače snimaju još dvije dodatne  i onda sezona ukupno ima 24 epizode.

Ove sezone neće snimiti još dodatne dvije epizode, ali to neće ni na koji način oštetiti radnju serije. Ako sve bude išlo po rasporedu, sljedećeg mjeseca bi trebali završiti sa snimanjem. Charlie Sheen, pak, nije završio sa rehabilitacijom, upravo zato jer mora ponovno na nju srezan je broj epizoda, ali u svakom slučaju, njegovi privatni problemi nisu previše narušili tijek snimanja serije.

2 komentara
  • Sheen ponovo ide na rehabilitaciju? :))))
    To su one zakon selebreti rehabilitacije od 20 dana luksuznog smjestaja, samo sto, kao, ne smiju alkohol dirati :))

  • A ono, proslog Bozica je nesto nozem prijetio zeni, tako da eto… Stvarno kad ga ovako vidim, ne bi nikad rekao da je takav tip osobe.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861