Popunjavanje uloga za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Popunjavanje uloga za drugu sezonu

Popunjavanje uloga za drugu sezonu

I dok traju posljednje pripreme za početak snimanja druge sezone Game of Thronesa, HBO nam donosi nekoliko novih lica koje ćemo gledati sljedeće godine.

Nizozemka Carice van Houten dobila je ulogu Melisandre, misteriozne svećenice R’hllora, koja će pomagati najstarijem bratu kralja Roberta, Stannisu Baratheonu, u pokušaju osvajanja Željeznog trona. Stannisa će igrat Stephen Dillane (na slici iznad). Pored te dvije nove glumačke akvizicije, WiC je potvrdio da će Liam Cunningham glumiti  Davosa Seawortha, bivšeg krijumčara, sada odanog Stannisovog pomoćnika.

Carice van Houten kao Melisandre

Vijesti očekujemo i sa San Diego Comic Cona, koji počinje kasno večeras, a prvi Game of Thrones panel na najvećem svjetskom geekovskom okupljanju održati će se sutra poslijepodne.

Liam Cunnigham kao Davos

4 komentara
  • da,za one koji nisu citali knjige,mogli bi otvoriti kladionicu tko ce prvi riknuti u drugoj sezoni i na koji nacin!po mogucnosti opet netko od glavnih likova…

  • Po meni odlican odabir glumaca za ove likove, tako sam ih nekako i zamisljao dok sam citao knjige. Mada ova Melisandra mi nekako izgleda previse nezno.

  • Meni je ona nekako premlada, a s druge strane Davos mi je malo prestar, ali zato mi je Stannis pun pogodak :) makar opet kad vidimo šminku i prikladnu robu možda se i uklope, dobar kostim puno znači :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861