Kreću glasine o mogućoj Star Wars seriji, jer naravno i zašto ne – serijala.com
Trenutno čitaš
Kreću glasine o mogućoj Star Wars seriji, jer naravno i zašto ne

Kreću glasine o mogućoj Star Wars seriji, jer naravno i zašto ne

ABC u rukama već ima jednu žanrvosku franšizu sa velikim brojem fanova — Marvelov stripovski univerzum — a samo je pitanje vremena kada će nekome pasti ideja o eksperimentiranju sa drugom, još većom i kultnijom — Star Warsima. Pred nepuna tri mjeseca Disney je kupio Lucasfilm, a sa njime i Star Wars franšizu, te najavio treću trilogiju filmova. Kako je Disney ujedno vlasnik ABC-a, razne glasine već smo slušali, a slušat ćemo ih sigurno u mjesecima i godinama koje slijede.

ABC-jev čelnik Paul Lee za EW.com komentirao je da konkretni planovi zasad ne postoje. “Voljeli bismo nešto napraviti sa Lucasfilmom, no još ne znamo što. Nismo ni sjeli s njima. Razmotrit ćemo igranu seriju […], definitivno će to biti tema razgovora.”

Još je 2011. procurila vijest da George Lucas ima 50 gotovih scenarija za potencijalnu seriju, ali čika George je čekao da “sazrije tehnologija” za njihovu realizaciju. Aintitcool.com je bacio bombastični naslov “GALACTICA’s Ronald D. Moore Writing George Lucas’ Live-Action STAR WARS Series??“, gdje samo citira vijest sa EW.com-a — koja počinje upravo gornjim citatom da ne postoje nikakvi planovi za seriju.

EW dalje piše da su Ron Moore i kompanija razvili čitav koncept serije, naštancali hrpu scenarija i razradili detalje, no projekt se pokazao debelo preskup za bilo koju mrežu. Sad kad je Lucasfilm pod Disneyjevom kapom… Pod uvjetom da su informacije zbilja točne, teoretske šanse postoje. Valjda. Serija se trebala odvijati između dviju (postojećih) trilogija, sa lovcem na ucjene kao glavnim likom i biti “Deadwood u svemiru”. Dakle… Firefly?

Komentari (1)
  • Mislim da ne bi bilo ni skupo pošto se događa između trilogija kad nije bilo Jedija, osim Yode i Kenobija koji su se skrivali.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861