George Lucas ima materijal za 50 sati Star Wars TV serije – serijala.com
Trenutno čitaš
George Lucas ima materijal za 50 sati Star Wars TV serije

George Lucas ima materijal za 50 sati Star Wars TV serije

Nedavna izjava Georgea Lucasa da ima spremno 50 sati materijala za Star Wars televizijsku seriju podigla je dosta prašine u Warserskom fandomu, ali i šire. Puno je medija prenijelo netočnu, odnosno krivo shvaćenu, Lucasovu izjavu pišući da je Lucas već snimio 50 epizoda nove serije.

Zapravo, striko Lucas ima tek scenarije za 50 sati / epizoda za seriju o kojoj se već godinama nagađa, a koja bi – nagađa se – trebala popuniti rupu između trećeg prequela “Revenge of the Sith” i prvog nastavka originalne trilogije, “A New Hope.”

Zašto samo sjedi na tom materijalu? Jer smatra da se televizijska serija mora snimiti za jednu desetinu troška produkcije filmova, a to trenutno nije tehnološki izvedivo. Lucas želi da serija bude vizualno uvjerljiva, jer to ono što je bitno. A ne, recimo… Ona “sitnica” poput kvalitete materijala, odnosno scenarija.

Dok čekate da tehnologija za vjerno prenošenje Jar Jar Binksa na televiziju dovoljno sazrije, pogledajte zgodnu parodiju koja objašnjava kako je smećasta prequel trilogija zapravo snimljena:

P.S. Onaj Star Wars sitcom iz vezanih vijesti… Odustalo se od toga. Srećom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861