Jane Lynch voditeljica ovogodišnjih Emmya – serijala.com
Trenutno čitaš
Jane Lynch voditeljica ovogodišnjih Emmya

Jane Lynch voditeljica ovogodišnjih Emmya

Jane Lynch, poznata po ulozi Sue Sylvester u megapopularnom Gleeju, bit će voditeljica ovogodišnjih Emmya.

“Jane je bila moj prvi i jedini izbor, i drago mi je što je pristala”, rekao je producent dodjele, Mark Burnett. FOX, koji će emitirati ovogodišnju dodjelu, iskoristio je priliku da jedinstveni posao da zvijezdi jednoj od svojih serija, kako to mreže obično rade (CBS sa Neilom Patrickom Harrisom, NBC sa Jimmyem Fallonom…). Emmyi se kružno emitiraju na četiri velike mreže, a FOX se prije četiri godine poprilično osramotio sa smiješnom ceremonijom na kojoj su predstavili “kružnu pozornicu”, zbog čega je nekim televizijskim zvijezdama voditelj Ryan Seacrest cijelu večer bio okrenut leđima.

Nominacije za 63. dodjelu nagrada Emmy bit će objavljene u četvrtak, 14. srpnja, a ceremonija će se održati u nedjelju, 18. rujna.

U sličnim vijestima, Cat Deeley (So You Think You Can Dance) će biti voditeljica prvih ikad “Critics’ Choice TV Awards” tj. dodjele nagrada televizijskih kritičara, koja će se održati 22. lipnja, te će se emitirati na Reelzu. Također, dodjela će se uživo moći pratiti na stranicama VH1-a. Ova dodjela uvest će i neke nove kategorije, kao što je “Naujzbudljivija nova serija”.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861