Dexter se vraća već u lipnju, osma sezona nije nužno posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
Dexter se vraća već u lipnju, osma sezona nije nužno posljednja

Dexter se vraća već u lipnju, osma sezona nije nužno posljednja

Showtime je jučer otkrio planove za tekuću godinu, najavivši datume premijera svojih dviju glavnih serija, Dextera i Homelanda, te dviju nadolazećih, Ray Donovan i Masters of Sex.

Nakon sedam godina jesenskog emitiranja, Dexter se vraća tri mjeseca ranije nego obično — u ljetnom terminu s početkom 30. lipnja. Poslužit će kao odskočna daska nove drame Ray Donovan, koja kreće istog dana. Liev Scheriber je u glavnoj ulozi kao “profesionalni rješavač problema”, a Jon Voight glumi njegovog oca, bivšeg zatvorenika.

Homeland ostaje u jesenskom terminu, a treća sezona starta 29. rujna, kao uvod u novu dramediju Masters of Sex. Michael Sheen i Lizzy Caplan u glavnim su ulogama kao pioniri istraživanja na polju ljudske seksualnosti.

Na Showtimeovoj prezentaciji na press turneji bilo je, naravno, pitanja o Dexterovoj osmoj sezoni, koja je neslužbeno najavljivana kao posljednja. Čelnik mreže David Nevins odbio je dati konkretan odgovor na to pitanje, inzistirajući da odluka nije donesena, a bit će poznata do ljeta. Dexter je i u sedmoj sezoni nastavio rušiti vlastite rekorde gledanosti, pa Showtimeova neodlučnost nije iznenađujuća.

Pročitaj još

Od ostalih najavljenih premijera, Nurse Jackie i The Borgias vraćaju se 14. travnja, dok The Big C u posljednju, četverosatnu četvrtu sezonu kreće 29. travnja.

12 komentara
  • Interesantna vijest za Dextera, veselim se ranijem povratku, volim kad preko ljeta ima dobrih (aktualnih) serija… Imam dojam kako se nekako u zadnje vrijeme ljeto vraća “u modu”? Kad se sjetim prije par godina i sad, na kraju ću više serija gledati preko ljeta nego preko jeseni-zime :)

    Samo da još nadodam, nadam se kako je ova osma ipak posljednja Dexterova, ionako se previše to razvuklo…

    • Nda, bas sam par dana nakon objave pregleda 2013. godine skuzio da sam kopirajuci opis za Ray Donovan izlizao tu foru više nego TBBT Sheldonovu asocijalnost.

  • Izvinjavam se zbog off topica, ali da li neko zna u koliko sati po nasem vremenu pocinju Golden Globes?

  • Meni ni 20 sezona Dextera me bi smetalo. Jednostavno ne marim za druge kritike, čak mi je šesta sezona bila jedna od boljih.

  • Ne verujem da će ovo biti poslednja sezona Dextera, mada možda i grešim. Što se mene tiče, ako vrate Yvonne Strahovski (a priča se da hoće), sigurno nastavljam da gledam. Ako ne, takođe opet nastavljam da gledam, ali više iz navike a i na konto toga što mi se prva polovina sedme sezone baš baš svidela pa on the off chance da i prva polovina osme bude dobra.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861