Dexter se vraća za dva mjeseca, Showtime ima novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Dexter se vraća za dva mjeseca, Showtime ima novi trailer

Dexter se vraća za dva mjeseca, Showtime ima novi trailer

Sjećate li se ono kad je Dexter konačno završio nakon 4-5 sezona što je životario i onda je postao drvosječa? Naravno da se sjećate jer nije bilo prilike kad nismo sprdali to finale serije. Nakon što je Showtime prošle godine najavio vraćanje jedne od svojih najpopularnijih serija svih vremena… pa prvo smo se dobro nasmijali, ali smo i prilično zainteresirani kako će to sad izgledati.

Zadnji put kada smo susreli jednog od najpoznatijih televizijskih serijskih ubojica, Dexter Morgan je pronašao svoj spokoj u zabačenoj brvnari te postao drvosječa. Još uvijek nije potpuno poznato u kojem smjeru će Showtime odvesti svoj najpoznatiji proizvod, no trailer najavljuje da će Michael C. Hall glumiti Jima Lindseya, novopridošlicu u Iron Lakeu, izmišljenom grafiću u New Yorku i da neće više biti drvosječa već nekakav blagajnik u dućanu.

Posao vođenja devete sezone predan je u ruke Clydeu Phillipsu, što je barem nekakva naznaka da Showtime neće novu “limitiranu seriju” izmasakrirati kao što je Dexter masakrirao svoje žrtve, a mreža svoju seriju u drugoj polovici životnog vijeka. Phillips je originalni showrunner serije, dakle zaslužan za dvije ipak odlične sezone Dextera — prvu i četvrtu. Upravo se nakon završetka četvrte povukao sa glavne role, te posao prepustio drugim scenarističkim ubojicama.

Dexter se vraća u nedjelju, 7. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861