Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime

Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime

Prošle godine Showtime je najavio vraćanje jedne od svojih najpopularnijih serija svih vremena — Dexter. Odluka je to koju smo sprdali jer je uvijek smiješno sprdati se koliko duboko u groblje može zaorati televizijska mreža dok ne iskopa raspadnuti leš iz nekih starih vremena. No, to je bilo prošle godine, a mi smo shvatili da ć… ma sprdat ćemo se i dalje naravno, koga lažemo.

Zadnji put kada smo susreli jednog od najpoznatijih televizijskih serijskih ubojica, Dexter Morgan je pronašao svoj spokoj u zabačenoj brvnari te postao drvosječa. Još uvijek nije potpuno poznato u kojem smjeru će Showtime odvesti svoj najpoznatiji proizvod, no teaser najavljuje da će Michael C. Hall glumiti Jima Lindseya, novopridošlicu u Iron Lakeu, izmišljenom grafiću u New Yorku.

Posao vođenja devete sezone predan je u ruke Clydeu Phillipsu, što je barem nekakva naznaka da Showtime neće novu “limitiranu seriju” izmasakrirati kao što je Dexter masakrirao svoje žrtve, a mreža svoju seriju u drugoj polovici životnog vijeka. Phillips je originalni showrunner serije, dakle zaslužan za dvije ipak odlične sezone Dextera — prvu i četvrtu. Upravo se nakon završetka četvrte povukao sa glavne role, te posao prepustio drugim scenarističkim ubojicama.

Dexter se vraća na jesen.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861