Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime

Teaser: Dexter se vraća ove jeseni na Showtime

Prošle godine Showtime je najavio vraćanje jedne od svojih najpopularnijih serija svih vremena — Dexter. Odluka je to koju smo sprdali jer je uvijek smiješno sprdati se koliko duboko u groblje može zaorati televizijska mreža dok ne iskopa raspadnuti leš iz nekih starih vremena. No, to je bilo prošle godine, a mi smo shvatili da ć… ma sprdat ćemo se i dalje naravno, koga lažemo.

Zadnji put kada smo susreli jednog od najpoznatijih televizijskih serijskih ubojica, Dexter Morgan je pronašao svoj spokoj u zabačenoj brvnari te postao drvosječa. Još uvijek nije potpuno poznato u kojem smjeru će Showtime odvesti svoj najpoznatiji proizvod, no teaser najavljuje da će Michael C. Hall glumiti Jima Lindseya, novopridošlicu u Iron Lakeu, izmišljenom grafiću u New Yorku.

Posao vođenja devete sezone predan je u ruke Clydeu Phillipsu, što je barem nekakva naznaka da Showtime neće novu “limitiranu seriju” izmasakrirati kao što je Dexter masakrirao svoje žrtve, a mreža svoju seriju u drugoj polovici životnog vijeka. Phillips je originalni showrunner serije, dakle zaslužan za dvije ipak odlične sezone Dextera — prvu i četvrtu. Upravo se nakon završetka četvrte povukao sa glavne role, te posao prepustio drugim scenarističkim ubojicama.

Dexter se vraća na jesen.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861