Paramount+ najavio i treću sezonu Picarda, trailer za drugu ne djeluje obećavajuće – serijala.com
Trenutno čitaš
Paramount+ najavio i treću sezonu Picarda, trailer za drugu ne djeluje obećavajuće

Paramount+ najavio i treću sezonu Picarda, trailer za drugu ne djeluje obećavajuće

Nije tajna da nismo bili baš jako oduševljeni prvom sezonom Star Trek: Picarda koja je pokazivala znakove života, ali slabe i u vrlo velikim razmacima. Prva sezona Picarda bila je pretjerano bombastična akcijska serija bez glave i repa s poznatim licima iz starih Trekova. Sve skupa je to bilo mršavo, neprepoznatljivo, bez duha i s besmislenom pričom.

Trailer za drugu sezonu, nažalost, ne obećava neke velike promjene. Nadamo se da smo u krivu i da ćemo se posipati pepelom sljedeće godine.

Na prekjučerašnjem danu “Zvjezdanih staza” Paramount je potvrdio da su obnovili Picarda za treću sezonu koja će se emitirati u ranim mjesecima 2023. Osim vijesti o obnovi Paramount je pripremio i novi trailer za drugu sezonu koji možete pogledati iznad i ispod.

Picard i društvo ovaj put će putovati kroz vrijeme i nekako će završiti u Los Angelesu 21. stoljeća gdje će morati spasiti vlastitu budućnost. John de Lancie se vraća ulozi Q-a, Annie Wersching će se znojiti ispod borgovskog makeupa, a Jeri Ryan i Patricku Stewartu pridružit će se Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Orla Brady i Brent Spiner. Deset epizoda druge sezone počet će se emitirati u veljači sljedeće godine.

Pročitaj još

2 komentara
  • Vraćaju se u prošlost jer im je tanak buđet pa improviziraju …a toliko dobrih tema koje se moglo razraditi poput Klingonaca,vulkanaca itd

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861