Ispod haube Igre prijestolja: treća sezona sa i bez efekata – serijala.com
Trenutno čitaš
Ispod haube Igre prijestolja: treća sezona sa i bez efekata

Ispod haube Igre prijestolja: treća sezona sa i bez efekata

Kao i prethodnih godina dosad, VFX tim koji je radio na posljednjoj sezoni Igre prijestolja pohvalio se svojim radom prikazujući postprodukcijsku fazu dodavanja efekata na snimljeni materijal. Kao i uvijek, zanimljivo je zaviriti u proces ovog dijela produkcije, a zanimaju li vas slične demonstracije, bacite oko na našu lanjsku kolekciju sličnih videa.

(via Warming Glow)

7 komentara
  • mogli bi pisati recenzije za svaku od ovih posljednjih 8 epizoda BB-a? :D znam da je veliki posao, ali makar po koju rečenicu pa će se diskusija nastaviti u komentarima :D

    • Nije bas izvedivo, nazalost, jer bar ja nemam pojma hocu li odmah gledati epizodu isti dan, a kamoli pisati. Aali vec 2 tjedna u planu imam neki tekst ovim povodom i nadam se da cu ga dovrsiti ovaj tjedan. Bar nesto.

      • Što je najbolje, članak je solidno argumentiran i nije običan click-bait. Sigurno vrijedi više od 10 mindless “BrBa rulezzz” komentara. Naravno, comment section je prezabavan, ljudi se dižu na zadnje noge čim se netko usuđuje dirati u svetinju, koliko god argumentirano bilo.

        • Slazem se. Iskreno, dosadilo mi je to sto se na internetu ne mogu naci takvi clanci. BB je odlicna serija, ali svi ju pretjerano hvale i ne pokazuju nikakve mane iako ih serija ima (kao i svaka druga). Tako da je ovo bilo osvjezenje. A komentari su me na toj stranici razocarali jer su se rijetko upustali u ozbiljne kontra-argumente. Izgleda da nitko ne zna obraniti seriju, pogotovo ne za onaj argument o zenskim likovima.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861